Vezi cele mai bune oferte la autoturismele Dacia

Daca esti cu adevarat patriot si doresti sa sustii economia romaneasca si, totodata, a venit timpul sa iti inlocuiesti masina sau sa o cumperi pe prima, Dacia este la promotie la Auto Cobalcescu. Brandul romanesc, sub aripa producatorului francez, pune pe piata masini cu un raport calitate pret imbatabil. Acestea sunt fiabile, dotate cu functii din ce in ce mai sofisticate, pentru care nu trebuie sa cheltui o avere, avand cel mai mic pret de pe piata atunci cand sunt comercializate de noi, dar si cand sunt deja rulate.

Poate ca asociati Dacia cu modelul 1310 si va ganditi ca este o masina basic. Ei bine, in ultimii ani, brandul a acordat mai multa importanta si detaliilor mai mici, precum optiuni mai bune in ceea ce priveste bordul si navigatia, softul fiind imbunatatit la fiecare model nou. Detaliile referitoare la design-ul din interior, dar si cel exterior au fost, de asemenea, revizuite, astfel incat orice model, de la Logan, la Sandero, pana chiar si la MCV, arata incredibil de bine fata de cele produse anterior.

Bineinteles ca au fost optimizate si motoarele acestora, care au devenit din ce in ce mai eficiente. Consumul de carburant a fost imbunatatit, astfel ca masinile sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator, emisiile acestora fiind din ce in ce mai mici.

Intradevar, pretul unei masini noi este, in general, mai mare decat a celor uzate. Dar, in cazul Daciei, acesta este adesea mai mic decat al masinilor rulate de la alte branduri pentru care platesti si brandul pe langa valoarea acesteia. In plus, nu numai ca platesti mai mult decat pentu o Dacia noua, dar vei avea si costuri de intretinere mult mai mari, piesele fiind mult mai scumpe. Dacia la promotie, de noua, suna foarte bine, nu?

Pe langa pretul accesibil, masinile Dacia vin si cu o serie de alte beneficii, cum ar fi reviziile gratuite in primii ani, carduri de carburant, anvelope pentru iarna si altele. In acelasi timp, nu ai de cheltuit foarte mult in prima parte a vietii acesteia, intrucat consumabilele sunt noi si vor trebui sa fie schimbate abia peste o perioada buna de timp.

Achizitia unei masini este, de obicei, un proces mult mai simplu decat cea a uneia second hand. Nu poti sti felul in care a fost condusa si cate piese mai trebuie schimbate si ce alte reparatii trebuie facute la scurt timp dupa achizitia acesteia. Pe langa asta, este destul de greu sa gasesti o masina care sa aiba toate functiile pe care ti le doresti, intrucat acestea au fost selectate in functie de preferintele si nevoile lui.

Asadar, vino la Auto Cobalcescu pentru a vedea Dacia la promotie si pentru a beneficia de servicii de calitate oferite de profesionisti.

Leave a Reply