Vectra – distribuitor de încredere de accesorii pentru stivuitoare

Roțile reprezintă un element foarte important de care depinde în mod direct felul în care performează orice mașinărie utilizată în vederea manipulării mărfurilor, fie că vorbim de motostivuitoare, electrostivuitoare sau transpalete electrice și manuale. Este important ca acestea să fie alese în conformitate cu tipul de activitate prestată, cât și cu mediul de lucru, în așa fel încât să garanteze o utilizare eficientă și sigură. Cumpără roti si anvelope pentru stivuitoare de la Vectra și beneficiază de calitate și performanță la nivel înalt!

Alege roțile și anvelopele în funcție de mediul în care utilizezi stivuitorul

Oferta Vectra de roți și anvelope este una foarte vastă în așa fel încât să poți găsi aici variantele potrivite în conformitate cu nevoile tale pentru a te ajuta să eviți riscul pe care îl poate determina uzura excesivă a acestor componente. Analizează în detaliu activitatea pe care o prestezi, dar și tipul suprafeței de deplasare pentru a determina dacă ai nevoie de anvelope superelastice, pneumatice sau pline. Spre exemplu, un set de anvelope solide scad riscul de deteriorare și sunt ideale pentru aplicațiile interioare pe suprafețe netede.

Anvelopele non-marking sunt special concepute pentru a fi utilizate în spațiile în care standardele de curățenie și igienă sunt foarte stricte. De asemenea, poți opta pentru o categorie de roți pentru stivuitoare care prezintă o componentă suplimentară prin care se maximizează tracțiunea în spații cu temperaturi scăzute. Lista de opțiuni poate continua, iar tu cu siguranță vei găsi ceea ce cauți aici. Roțile de tracțiune vin în dimensiuni diverse pentru a garanta compatibilitate cu fiecare mașină și pot fi realizate din poliuretan pentru a garanta un grad de rezistență ridicat.

Beneficiază de calitatea unor producători de top

În configurarea ofertei de produse Vectra a colaborat cu trei furnizori de încredere, specializați în stivuitoare și produse adiacente, iar acest parteneriat este unul permanent, ceea ce garantează că fiecare produs îndeplinește norme de calitate și siguranță importante. Totodată conferă posibilitatea conturării unei oferte de preț competitive. Deși cauciucurile pentru aceste echipamente pot atinge un cost foarte ridicat, aici se dorește oferirea unor soluții cât mai avantajoase și rentabile pentru orice categorie de buget.

Tot ce ai de făcut pentru a cumpăra produsele potrivite este să completezi formularul de cerere ofertă disponibil pe site cu informațiile solicitate și vei fi contactat într-un timp foarte scurt pentru a finaliza comanda.

Solicită montarea anvelopelor

Serviciile Vectra propun inclusiv presarea și depresarea în așa fel încât să nu fie nevoie să lași stivuitorul în service pentru prea multe zile. Ai posibilitatea să optezi pentru montarea în sediul companiei, ori la o adresă indicată de tine, în așa fel încât să eficientizezi pe cât posibil procedura și să reduci timpul necesar efectuării acesteia.

Alege colaborarea cu Vectra, distribuitor acreditat de stivuitoare și piese de schimb!

Leave a Reply