Unde merita sa mergi in vacanta in Grecia in acest an

Cu siguranta nu e niciodata prea devreme sa ne gandim la planificarea concediilor, chiar daca poate abia te-ai intors dintr-unul. Pentru a nu avea prea multe batai de cap si ca sa te asiguri ca nu vei intampina nicio problema in viitoarea vacanta cea mai buna decizie pe care o poti lua este sa apelezi la Fabrica de Vacante. Vei gasi o echipa mereu pregatita sa te indrume in cautarea destinatiei care ti se potriveste cel mai bine. Daca iubesti marea, trebuie sa stii ca exista o multitudine de oferte de sejur in Lefkada, Grecia. Aici vei gasi multe activitati dintre care sa alegi, depinde doar de ce iti doresti.

Spre exemplu, pe insula Lefkada vei gasi o multime de cascade una mai frumoasa decat cealalta. Una dintre cele mai faimoase si mai superbe este Dimossari. Intrucat in timpul verii temperaturile cresc la cote inalte, aceasta cascada este mereu plina de turisti dornici sa se racoreasca in apele ei revigorante. Pe langa faptul ca insula este bogata in apa, peisajele sunt demne de a fi admirate pe tot parcursul anului datorita  culorilor vibrante, care nu isi pierd din putere, fiind mereu irigate natural. Conturul stancos, apa cristalina si potecile care duc pana la cascada ofera o priveliste de neuitat.

In sudul insulei, in capul Ducato, o alta atractie care merita vazuta este farul din Lefkada. Acesta a fost construit la inceputul secolului trecut si este foarte popular in randul turistilor, dar mai ales al pasionatilor de scufundari. Scufundandu-te in apa limpede vei avea vizibilitate pana la adancimi de 40 de metri si vei avea posibilitatea de a te intalni cu multi homari. Din cauza curentilor foarte puternici prezenti in aceasta zona este indicat ca doar cei mai experimentati sa faca scufundari aici. Tot ce este legat de acest far este cat se poate de fascinant, de la drumul de parcurs pana la acesta, pana la vederile de aici. Cu siguranta farul este o atractie care trebuie inclusa in itinerariul celor care se intereseaza de oferte de sejur in Lefkada.

Fie ca esti pasionat de istorie sau nu, merita sa descoperi muzeul de arheologie, gazduit in noul centru cultural din acest oras. Vei fi plimbat, in ordine cronologica, de la Paleolitic pana in era romana. Astfel vei avea oportunitatea sa ai o adevarata aventura in timp si sa experimentezi un pic din viata din acele timpuri.

Cele mai sus mentionate sunt unele dintre multele atractii oferite de insula Lefkada, astfel, daca vrei sa le descoperi si pe celelalte, vino la Fabrica de Vacante. Impreuna cu echipa agentiei vei putea gasi pachete complete si care sa se plieze cel mai bine nevoilor si preferintelor tale. 

Leave a Reply