Tricouri personalizate Nanana pentru copii

În gama noastră de produse asigurăm variante potrivite pentru toate categoriile de vârstă. Astfel că, propunem atât variante de tricouri personalizate pentru copii, bărbați și femei, dar și articole precum tricouri, bluze sau maiouri. Toate acestea se personalizează în funcție de preferințele clientului, care va selecta în prealabil atât modelul imprimeului, cât și articolul pe care își dorește să fie realizat, culoarea lui, mărimile și numărul de bucăți.

Tricou mânecă scurtă  Copii Mini Creator White

Diversitate pe toate planurile

Toate operele sunt gestionate pe categorii specifice pentru a ușura căutarea clienților printre mii de desene. Astfel, printre principalele categorii se vor regăsi atât diverse arii culturale, concepte, stiluri antitetice; cât și modele inspirate din natura, din diverse domenii de activitate; ce întruchipează personaje din filme sau desene animate; cu mesaje multiple, sau chiar cu imagini abstracte. De asemenea, diversitatea există și în ceea ce privește gama de culori în care pot fi comandate produsele finale. Sunt disponibile atât modele clasice, în alb sau negru, sau nuanțe mai puternice de albastru, roșu, roz și multe altele. Și în ceea ce privește mărimile varietatea primează, fiind disponibile mărimi mici, de la XS până la cele mai mari, precum 3XL.

Calitate la cele mai înalte standarde

În ceea ce privește furnizorii noștri de articole vestimentare, colaborăm numai cu branduri de renume ce produc atent și responsabil. Așadar, produsele noastre sunt realizate din materiale naturale, bumbac 100% organic, cel mai adesea, dar și combinații de bumbac sau alte materiale organice, garantând o rezistență îndelungată și un aspect estetic fără cusur.

Și procesul de imprimare este realizat responsabil. Cerneala folosită este pe bază de apă și procesul presupune pătrunderea acesteia direct în țesătură, ceea ce conduce la stocarea eficientă a culorii în aceasta, fără a afecta însă calitatea și finețea materialului.

În întreaga noastră activitate ne ghidăm după principii de sustenabilitate și responsabilitate socială, calități recunoscute și răsplătite de organizații independente prestigioase.

Majoritatea articolelor de îmbrăcăminte NaNaNa ne sunt furnizate de către Stanley/Stella, brand care realizează haine premium într-un mod responsabil și durabil. Confortul dat de astfel de produse se ridică la cele mai înalte standarde, calitatea și rezistența îndelungată fiind alte două atuuri ce se clasează pe aceeași poziție.

Pentru a vă putea bucura de aspectul impecabil al unui astfel de produs pentru cât mai mult timp este necesară respectarea a câtorva recomandări simple. Atât în ceea ce privește spălarea, uscarea sau călcarea, aceste procedee se vor realiza pe dos, la temperaturi cât mai joase. Este recomandată spălarea manuală, sau la un program cu cât mai puține rotații, utilizând o cantitate mică de detergent, înălbitorii fiind interziși.

În acest fel, vă garantăm o rezistență incontestabilă a produselor, care vor păstra frumusețea artei imprimate pentru cât mai mult timp.

Leave a Reply