Transporti echipamenetele de curatenie mai usor cu ajutorul carucioarelor Uniclean

Cu siguranta echipamentul si metodele de curatare sunt cele mai importante aspecte in vederea obtinerii unor rezultate de calitate superioara. Cu toate acestea, nici transportul acestora nu trebuie neglijat. Degeaba dispui de toate elementele de actiune daca nu detii si un mecanism cu ajutorul caruia sa le transporti la fiecare locatie in parte. Asadar, inainte de toate trebuie sa detii carucioare de curatenie alese in functie de cantitatile si dimensiunile produselor pe care le folosesti la fiecare procedura.

Element esential in kit-ul prestatorilor de servicii

Carucioarele pentru curatenie joaca un rol important in economia prestarii de servicii aferente. In primul rand, efortul muncitorilor este cu mult redus. Nu va fi nevoie sa faca deplasari multiple la locul in care echipamentul este depozitat, putand aduce cu sine strictul necesare aproape de locul interventiei. De asemenea, se salveaza si timp odata cu eliminarea nevoii de a parasi constant locatia. Astfel, se dovedeste cu usurinta utilitatea acestui obiect aparent atat de simplu.

Modele diverse

Uniclean propune mai multe variante de carucioare de curatenie tocmai pentru a asigura o aplicabilitate cat mai ridicata pentru tipul de actiune in care sunt folosite. Astfel, clientii pot alege un carucior cu galeata si storcator pentru serviciile de curatare podele cu mopuri manuale. Exista si varianta de carucior curatenie 2 galeti al carui principal scop este de a asigura compartimentare intre apa curata si cea murdara. De asemenea sunt si modele de dimensiuni reduse ideale pentru spalarea geamurilor sau a suprafetelor mici.

Indiferent de care dintre cele disponibile alegi, vei dispune de un sistem de golire, accesorii necesare si posibilitatea de a eticheta compartimentele pentru a avea o evidenta a substantelor folosite.

Materiale de cea mai buna calitate

Rezistenta si durabilitatea fiecarui cos este data in principal de materialele alese pentru confectionarea lor. Astfel, plasticul dur si metalul sunt principalele alegeri ale producatorilor cu care colaboreaza Uniclean. Acestea asigura sustinere, in timp ce nu adauga greutate inutila care are putea ingreuna deplasarea muncitorilor.

Preturi avantajoase

Din punct de vedere al costurilor Uniclean vine in ajutorul tuturor persoanelor care au nevoie de carucioare profesionale pentru curatenie. Fiecare comanda se face in baza unor solicitari de oferta personalizata. Asta inseamna ca oricine plateste strict pentru ce cere sau ce primeste. In principal produsele sunt suficient de variate ca utilitate si functii incat sa propuna optiuni cat mai adaptate. Asadar, se evita situatii in care accesorii suplimentare sau alte detalii pluseaza inutil la suma finala.

De asemenea, daca aveti intrebari sau doriti detalii suplimentare, serviciul de consultanta, atat online, cat si telefonic, este mereu disponibil. Astfel, se asigura sprijin si recomandari in vederea luarii celei mai bune decizii de cumparare.

Leave a Reply