Tot ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un aspirator de cenusa

Orice sistem de incalzire sau ventilatie nu poate functiona in parametri optimi daca nu beneficiaza de curatare si mentenanta periodica. In caz contrar tubulaturile risca sa se infunde cu deseurile rezultate in urma arderii, expunand intreaga cladire racordata la un risc foarte mare. La fiecare utilizare, cantitatile de fum degajate vor fi mult prea mari sau, in cel mai rau caz, la o simpla scanteie, depunerile se pot aprinde si sa provoace incendii. De aceea, este nevoie sa apelezi la serviciile unor prestatori care sa realizeze aceste proceduri in conditii maxime de siguranta.

Cere oferta pentru aspiratoare de cenusa si funingine si beneficiaza de cele mai bune preturi de pe piata, adaptate la nevoile tale!

Ce aspecte trebuie sa ai in vedere la achizitie?

Unilift distribuie produse specializate pentru aceste tipuri de interventii. Cu toate acestea, multitudinea modelelor poate face dificila o alegere care sa corespunda nevoilor pentru care se achizitioneaza. Asadar, pentru a fi mai usor trebuie sa ai in vedere cateva elemente.

In ce scop urmeaza sa il folosesti. Urmeaza sa cureti sobe, sa desfunzi cosuri de fum, sa elimini surplusul de cenusa sau de funingine din elemente componente ale unui sistem? Raspunsul la aceasta intrebare este cel mai important indicator catre ce model sa te indrepti. In functie de acesta vei stabili capacitatea aspiratorului, tipurile de filtre necesare, dimensiunile, modalitatea de alimentare si alte detalii tehnice de care depinde reusita interventie.

Exista variante manuale si automate. Aici sistemul de operare este cel care difera. Fie optezi pentru varianta clasica, in care tu esti cel care stabileste modul in care functioneaza, fie cea tehnologizata, cu programe specifice care va analiza automat situatia si va propune o metoda de interventie adaptata.

Daca totusi inca ai dubii sau doresti informatii suplimentare, pe site vei putea accesa un serviciu de consultanta gratuit. Specialistii iti vor oferi raspunsuri la orice intrebare si vor putea face recomandari in raport cu detaliile pe care le comunici.

Ce avantaje ofera Unilift?

Achizitionarea unui aspirator de la Unilift iti garanteaza calitatea unor producatori de top. Starmix si Teinova sunt singurii furnizori de astfel de echipamente pe care ii vei gasi pe site. Asta se datoreaza faptului ca au demonstrat de-a lungul timpului faptul ca produsele lor sunt eficiente, calitative, rezistente si adaptate la varii tipuri de nevoi si interventii.

In plus, aspectele financiare se stabilesc in baza unei cereri de oferta personalizate. Completezi un formular standard unde specifici produsul, motivul pentru care ai nevoie de el si alte observatii, plus accesorii necesare sau alte elemente suplimentare, iar specialistii nostri vor calcula un pret in functie de aceste detalii de baza. 

Leave a Reply