Stiu la cine pot apela daca am nevoie de ajutor cu o inmormantare

Pierderea cuiva drag reprezinta poate unul dintre cele mai dificile momente din viata noastra, iar organizarea unei inmormantari nu este chiar cea mai simpla activitate, in special in cazul celor care nu se pricep. In schimb, aici intervine serviciifunerareluca.ro care vine cu cele mai bune servicii in acest sens si se ocupa de tot, astfel incat sa fie mai usor de depasit situatia delicata. Avantajele sunt nenumarate aici si merita sa le descoperi pe toate.

Diferite pachete disponibile

Asadar, aici sunt propuse mai multe pachete din care vei putea alege, iar acestea au fost special concepute pentru toate nevoile, dar si pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, va fi imposibil sa nu gasesti varianta care sa iti convina cel mai mult si care sa se plieze nevoilor familiei tale. La serviciifunerareluca.ro poti alege oricand cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar care costa 1000 de lei, insa aceasta suma este returnata familiei din ajutorul de inmormantare.

Asadar, chiar si cel mai de baza pachet aduce, printre altele, sicriul complet echipat, crucea de lemn inscriptionata dupa nevoi, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, mic si mare, transportul sicriului la domiciliu, unde este toaletat decedatul, asezat in sicriu si mai apoi transportat la biserica sau cimitir. Totodata, pachetul include si 2 platouri de coliva, o sticla de vin si una de ulei, 3 prescuri, 6 pachete, dar si accesorii precum prosoape sau batiste. Bineinteles, acesta este doar pachetul de baza, insa se gasesc si variante de mijloc sau din clasa superioara, iar cel mai complet costa 8026 de lei, din care suma de 3013 lei este restituita familiei din ajutorul de inmormantare. Se gasesc si multe alte variante la serviciifunerareluca.ro astfel ca trebuie doar sa le alegi pe cele care iti convin cel mai mult.

Serviciile sunt complete

Stii ca aici serviciile sunt complete, ceea ce reprezinta un mare avantaj intrucat stii ca odata ce ai apelat la serviciifunerareluca.ro ai scapat de orice grija, astfel ca specialistii de aici se ocupa de o inmormantare de la cap pana la coada.

Mai simplu si mai comod

Cu alte cuvinte, se poate spune ca e mult mai simplu si mai comod sa depasesti un moment neplacut adus de o tragedie precum o inmormantare, dar stii ca acesta este locul potrivit catre care te vei putea orienta in asemenea cazuri.

Profesionalism

Ai parte de tot profesionalismul necesar, motiv pentru care merita sa apelezi direct la cei mai buni atunci cand ai nevoie, fara a mai incerca sa gestionezi totul pe cont propriu intrucat e foarte dificil. Asadar, serviciifunerareluca.ro iti pune la dispozitie cele mai bune conditii si ofera tot suportul de care poti avea nevoie in astfel de situatii.

Leave a Reply