Solicită cu încredere sprijinul firmei de pompe funebre Beligi!

Ştim cu toţii câte sunt de făcut atunci când are loc un deces. Membrii familiei îndoliate trebuie să aibă în vedere o mulţime de aspecte ce ţin fie de persoana dragă decedată, fie de obţinerea anumitor autorizaţii ce se impun în cazul înmormântării, fie pregătirea parastasului şi aşa mai departe. De toate acestea şi multe altele se poate ocupa oricând firma de pompe funebre Beligi, care oferă o gamă variată de produse şi de servicii funerare, la preţuri accesibile şi corespunzătoare oricărei nevoi.

Cele mai bune servicii funerare

Firma Beligi are o ofertă variată de servicii care sunt necesare atunci când vine vorba de organizarea unei ceremonii de înmormântare. Echipa care se ocupă de aceste activităţi pune la punct un plan funerar complet, alcătuit din următoarele: constatarea decesului, îmbălsămarea, sprijinul în vederea obţinerii eliberării certificatului de deces sau a adeverinţei de înhumare de la Starea Civilă pe raza căreia s-a produs decesul, obţinerea unui loc de veci în cazul celor care nu deţin deja unul, întocmirea dosarului pentru ajutorul de înmormântare în valoare de 5.380 lei oferit de către Statul român pentru salariaţi sau pentru pensionari, pregătirea pachetelor pentru pomană sau pregătirea colivei şi, ţinând cont de situaţia pandemică actuală, consilierea şi îndrumarea în vederea înhumării sau incinerării COVID-19. 

Soluţii special concepute

Firma Beligi are diverse pachete de servicii funerare, pe care le-a împărţit în două categorii: economic şi premium. În funcţie de cerinţele şi de preferinţele membrilor familiei persoanei decedate, Beligi vine în sprijinul acestora cu orice pachet ales din gama lor, făcând toate eforturile ca ceremonia de înmormântare să fie una cât mai organizată şi completă, conform specificaţiilor primite. De asemenea, în cadrul firmei Beligi, poţi avea parte şi de consiliere telefonică de urgenţă, prin care specialiştii în domeniu te vor ajuta să afli toate demersurile care trebuie urmate în cazul unui deces şi îţi pot oferi soluţiile optime pentru a putea duce la bun sfârşit un astfel de eveniment.

Şi în cazul alegerii sicriului de exemplu, firma de pompe funebre Beligi oferă un pachet variat ce conţine atât sicrie economice, premium sau lux, la nişte preţuri cât mai avantajoase şi complet echipate. Mai mult, în cazul în care persoana decedată urmează să fie incinerată, la Beligi ai posibilitatea să găseşti şi urne funerare în care va fi depozitată cenuşa rezultată în urma acestui proces.

Echipă dedicată de profesionişti

Profesionalism, seriozitate şi o experienţă vastă în domeniu. Acestea ar fi câteva dintre principalele calităţi care fac ca firma de pompe funebre Beligi să fie o alegere ideală atunci când vine vorba de cineva care să se ocupe întru-totul de ceremonia funerară. Suntem foarte prompţi atunci când vine vorba să acţionăm, serviciile noastre fiind disponibile non-stop. Echipa Beligi este gata să intervină oricând, în orice context, cu scopul de a te ajuta să treci cât mai uşor peste pierderea avută.

Nu ezita să soliciţi sprijinul nostru!

Leave a Reply