Softul de care are nevoie orice agentie de turism

Turismul a suferit o lovitura grea in 2020 din cauza pandemiei, astfel ca agentiile care se ocupau de pregatirea vacantelor noastre chiar se confrunta cu probleme serioase. Totusi, cele mai profesioniste dintre acestea poate ca pot profita de moment pentru a face niste investitii, iar un soft rezervari hotel aici se dovedeste a fi chiar o solutie foarte buna. Quick Sell ne ajuta in acest sens cu un sistem foarte bine pus la punct care se dovedeste a fi foarte avantajos.

Pentru inceput oricine ar trebui sa stie ca la Quick Sell nu exista taxe initiale, motiv pentru care ai toate motivele pentru care sa incerci. Instalarea se face simplu si dureaza doar cateva minute, iar pentru ca totul este gratuit chiar merita sa profiti. Se ofera si suport tehnic non stop pentru ca atunci cand ai o nelamurire sa fii sigur ca ii vei gasi solutia. Ai de ales un abonament lunar cu un pret modic, suma fiind foarte mica pentru beneficiile pe care le ofera la schimb: acces la un numar generos de furnizori importanti din industria turismului. Poti sa ii alegi chiar pe toti, fie sa ii triezi si sa te orientezi catre cei pe care ii consideri cei mai buni, important este ca vei avea parte de libertate deplina. Este bine de stiut si faptul ca lista furnizorilor se actualizeaza periodic, ceea ce presupune ca vei fi intotdeauna la curent cu tot ce misca in domeniu.

Atunci cand vrei sa pui bazele propriei agentii de turism pe care sa o cresti de la zero, cu siguranta, ai nevoile de conditiile ideale, iar aici te ajuta cei de la Quick Sell. Acestia te ajuta sa creezi o platforma foarte usor de utilizat, cat mai intuitiva prin intermediul careia sa asiguri conditiile cele mai bune pentru toti clientii. Site-urile pot fi optimizate cu usurinta, iar toate functiile importante si necesare se implementeaza fara cel mai mic efort.

Exista o lista cu furnizori care este alcatuita din peste 60 dintre cei mai importanti jucatori ai domeniului, iar integrarea in propriul site se face prin intermediul unei conexiuni de tip XML / API. Asadar, utilizatorii isi pot rezerva o vacanta completa direct din acelasi motor de cautare, chiar si atunci cand fiecare dintre servicii sunt preluate separat.

Aceasta platforma se poate accesa atat in varianta desktop, cat si cea de mobil pentru a acoperi nevoile si preferintele tuturor utilizatorilor. Astfel, atunci cand iti faci planurile pentru urmatoarea vacanta, cu siguranta, iti va fi mult mi usor sa gestionezi totul direct din acelasi motor de cautare. Vezi care sunt hotelurile care iti plac, destinatiile de vis, cele mai potrivite mijloace de transport, alaturi de multe alte servicii care iti vor fi de folos.

Leave a Reply