Smokat – solutia pentru mai putine riscuri in randul fumatorilor

Placerea pentru fumat poate sa se mentina in continuare vie datorita faptului ca acum a aparut Smokat in Romania. Te-am facut curios? Daca ta, atunci te invitam sa parcurgi urmatoarele randuri, pentru a putea intelege exact despre ce este vorba si ce este, de fapt, Smokat. Intai de toate, trebuie sa stii ca Smokat nu este o tigara electronica sau doar un simplu filtru de tigari. Smokat este o alternativa de fitru pentru tigari, care ajuta la eliminarea pana la 80% din substantele nocive pe care le contine fumul de tigara. De altfel, nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta vreunei schimbari in ceea ce priveste efectul placut creat de fumul unei tigari, pentru ca filtru pentru tigari de la Smokat Romania actioneaza intr-o maniera ideala, fara sa schimbe gustul sau aroma pe care obisnuiesti s-o simti in timp ce savurezi tigara preferata.

Cum functioneaza filtrul pentru tigari de la Smokat?

Daca intentionezi si tu sa iti cumperi un astfel de filtru pentru tigari, trebuie sa stii care unt instructiunile pe care trebuie sa le urmezi, ca sa te poti bucura in continuare de placerea pentru fumat, insa fara ca organismul tau sa aiba de suferit foarte mult. Asadar, pentru a utiliza Smokat cat mai eficient si benefic, este tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci tigara in acest dispozitiv minuscul si sa savurati placerea de a fuma, asa cum o faceti in mod frecvent.  Ceea ce reuseste acest filtru de la Smokat sa faca este sa ajute la absorbirea substantelor daunatoare rezultate prin arderea tutunului. Astfel filtrul-catalizator retine substantele nocive pentru organism pri intermediul procesului de detoxifiere. Toate acestea au loc fara ca tu sa resimti vreo diferenta din punctul de vedere al gustului in momentul in care fumezi.

Adoptarea Smokat in Romania a venit ca o necesitate pentru toti romanii care sunt fumatori si care se pot confrunta cu probleme grave de sanatate dupa o anumita perioada de timp, ceva mai indelungata. Asfel, prin intermediul acestui filtru-catalizator nu vei fi nevoit sa renunti la aceasta placere din viata ta, ci vei avea sansa de a fuma fara ca efectele nocive ale fumului sa aiba consecinte grave in organismul tau.

De asemenea, Smokat poate fi utilizat si adaptat pentru toate dimensiunile de tigara. Prin urmare, poti fuma tigarile pe care le preferi fara sa te gandesti la faptul ca acest dispozitiv nu accepta tipul de tigara care iti creeaza starea de bine de care ai nevoie.

Folosit si in cazul tigarilor clasice, Smokat are capacitatea de a reduce considerabil si de a elimana cu  80% din substanțele nocive, 100% metanul, 100% a monoxidul, 80% etanul, 25% propanul, 20 % nicotina și gudronul. Ideea aparitiei Smokat in Romania a fost una extrem de bine receptata de persoanele care fumeaza si vor sa isi mentina sanatatea. Stim, pare greu de crezut, insa cand vine vorba despre sanatatea oamenilor Smokat face tot ce ii sta in putinta sa te protejeze si sa iti dea sansa unei vieti sanatoase, chiar daca continui sa fumezi. Aparitia Smokat in Romania poate fi una dintre cele mai bune vesti pentru toti fumatorii!

Leave a Reply