S2S Technologies face munca mai usoara in service-urile auto

Detineti un service auto si vreti ca activitatea sa fie mult mai organizata din punctul de vedere al programarilor, stocurilor, dar si din punct de vedere financiar? Accesati https://www.s2s.ro/soft-service/ si alegeti chiar acum un program pentru service auto care sa va ajute sa va puteti organiza mult mai bine in fiecare zi.

Stim ca munca in service nu este una tocmai usoara, mai ales daca luam in calcul evidenta pe care trebuie sa o tineti cu privire la stocuri, comenzi externe si nu numai. De cele mai multe ori, mecanicii auto se plang din cauza faptului ca nu pot tine o gestiune corecta si la zi atunci cand vine vorba de activitatea intensa din service. De aceea, noi, cei de la S2S Techonologies, ne-am gandit cum sa va facem munca mai usoara si, de-a lungul timpului, am creat pas cu pas un soft pentru service, care are rolul de a rezolva tocmai aceasta problema.

Utilizarea acestui soft pentru service auto este intuitiva si usoara, astfel va veti da seama cu mare usurinta cum functioneaza totul, pentru ca experienta de folosire sa fie una benefica si avantajoasa pentru utilizator. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa adaugati un vehicul folosind numarul de pe placuta de inmatriculare si puteti sa gasiti piese de cumparat sau chiar puteti vinde chiar dumneavoastra anumite piese de care nu aveti nevoie. Creandu-se aceasta comunitate a mecanicilor auto, puteti sa faceti rapid achizitii, schimburi sau sa vindeti ceva.

Acest program soft auto este preferat de mai multi dealeri auto din Romania, asa ca, puteti avea mare incredere in ceea ce va prezentam. Mai mult decat atat, impreuna cu acest soft pentru service auto pe care il puteti cumpara si puteti afla mai multe detalii aici https://www.s2s.ro/soft-service/, puteti sa imprimati toate documentele administrative legate de cumpararea sau vanzarea unui vehicul, la cerere. Declaratia de transfer a unui vehicul, solicitarea unui certificat de inmatriculare, mandatul de inmatriculare, declaratia de cumparare a unui vehicul folosit este completata automat si gata de tiparire in format PDF.

Desigur, acestea sunt doar cateva dintre operatiunile pe care le puteti face folosind acest soft, insa lista poate continua, astfel incat va va fi mult mai usor sa puteti face un inventar periodic, sa realizati facturi pentru orice reparatie si sa emiteti bonuri fiscale clientilor dumneavoastra. Fara efort, comenzile de achizitie, facturile, dar si verificarea stocurilor si a activitatii din service sunt  acum editate automat, iar fiecare membru poate avea acces la aceste tipuri de informatii si procese digitale. Bineinteles, la S2S Technologies oferim soft auto la un pret ce sigur te va face curios!

Leave a Reply