Recâștigă-ți clienții cu ajutorul serviciilor de remarketing oferite de Agrafa MarketingÎn lumea afacerilor, mulți antreprenori și specialiști în marketing se concentrează pe atragerea de noi clienți. Cu toate acestea, uneori, uităm că este la fel de important să ne menținem baza existentă de clienți și să încercăm să-i recuperăm pe cei pe care i-am pierdut. Un instrument excelent pentru aceasta este remarketingul. În acest articol, vreau să vă vorbesc despre cum pot fi recâștigați clienții cu ajutorul serviciilor de remarketing oferite de firma Agrafa Marketing. 


Ce este remarketingul?

Remarketingul sau retargetingul este o strategie de marketing digitală care se concentrează pe comunicarea cu utilizatorii care au interacționat anterior cu site-ul web sau cu aplicația mobilă a unei companii. Acest lucru se realizează prin plasarea de anunțuri personalizate pe site-urile și platformele pe care le vizitează acești utilizatori, în încercarea de a-i determina să revină și să efectueze o acțiune de conversie (cum ar fi o achiziție, o rezervare sau o înscriere la newsletter).

Avantajele remarketingului

Recuperarea clienților poate fi extrem de benefică pentru afacere, deoarece clienții existenți au un potențial mare de al doilea aport în comparație cu cei noi. Ei deja cunosc marca și serviciile sau produsele pe care le oferiți și pot deveni susținători loiali ai companiei, dacă știți să le abordați într-un mod inteligent și personalizat.

Remarketingul oferă o serie de avantaje, printre care:

1. Creșterea ratei de conversie – Remarketingul vizează utilizatorii care au arătat deja un interes pentru afacerea ta. Prin urmare, este mult mai probabil ca ei să efectueze o acțiune de conversie în comparatie cu un utilizator care vede pentru prima dată o reclamă.

2. Îmbunătățirea notorietății mărcii – Anunțurile de remarketing apar în mod regulat în fața utilizatorilor, ceea ce înseamnă că marca ta va rămâne în mintea lor și le vei menține interesul.

3. Costuri reduse – Remarketingul poate fi o strategie de marketing mai rentabilă, deoarece anunțurile sunt vizate către utilizatori care sunt deja familiarizați cu produsele sau serviciile tale.

Cum să recâștigi clienții cu ajutorul serviciilor de remarketing de la Agrafa Marketing

1. Crearea de campanii de remarketing Google Ads – profesioniștii noștri vă vor ajuta să implementați campanii eficiente pe platforma Google Ads, folosind anunțuri personalizate pe baza comportamentului utilizatorului și optimizând bugetul publicitar pentru a obține cele mai bune rezultate.

2. Remarketing pe platforme social media – Putem folosi remarketingul pe platformele social media, cum ar fi Facebook și Instagram, pentru a vă ajuta să reinstalați conexiunea cu clienții.

3. Remarketing prin email – și această alternativă există și e folosită pentru a trimite mesaje personalizate utilizatorilor care au părăsit site-ul web sau care nu au mai interacționat cu brand-ul de ceva timp.

Recâștigarea clienților este o strategie importantă pentru a consolida și a crește o afacere de succes. Cu ajutorul agenției de remarketing puteți profita de toate avantajele acestei soluții de marketing digital, astfel încât să vă puteți menține relația cu clienții pe termen lung. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta să vă recâștigați clienții! 

Leave a Reply