Poti sa cumperi alcool sanitar de aici

MedAZ este magazinul online, specializat in importul si comercializarea de consumabile medicale, instrumentar medical, articole din hartie precum, prosoape de hartie, role medicale, articole de unica folosinta, consumabile pentru saloanele de infrumusetare, uniforme pentru cadrele medicale, detergenti si dezinfectanti, precum si mobilier medical.

Consumabilele medicale MedAz sunt structurate in mai multe categorii precum:

  • articole din hartie cum ar fi role medicale, role prosop hartie, prosoape de hartie pliate, hartie igienica;
  • articole de unica folosinta din care fac parte: manusi de examinare latex, manusi de vinil, manusi de menaj, halate de laborator, halate de protectie, masti chirurgicale, bonete, botosi de unica folosinta, manusi chirurgicale, sorturi, acoperitori maneci;
  • consumabile pentru cabinete medicale si spitale: chiloti de unica folosinta, cearceafuri de unica folosinta, huse de pat de unica folosinta, papuci de unica folosinta;
  • consumabile medicale precum seringi de unica folosinta, ace seringa, plasturi, cutii deseuri medicale, manusi chirurgicale, branule, perfuzoare, lame de bisturiu, apasatoare de limba, leucoplast, comprese, sisteme de recoltare;
  • instrumente medicale precum cele de chirurgie, instrumente medicale pentru obstretica-ginecologie;
  • dezinfectanti medicali, si din aceasta categorie fac parte dezinfectantii pentru suprafete, dezinfectantii si sterilizantii instrumentar, sapun si dezinfectant pentru maini si tegumente, servetele umede;
  • diverse solutii pentru tratament si alcool sanitar.

Un cabinet medical nu va duce lipsa de absolut nimic ce face parte din categoria consumabilelor medicale si al solutiilor, astfel ca nimic nu iti impiedica desfasurarea activitatii in cele mai curat si steril loc.

Cu ajutorul unei echipe de profesionisti vei putea sa comanzi diverse solutii de la medAZ, menite sa-ti ofere tot suportul pentru buna desfasurare a activitatii si pentru a-ti asigura cele mai bune acte medicale.

De fiecare data, vei avea parte de un specialist cu experienta care te va trata cu seriozitate si profesionalism, iar daca vei avea nevoie de suport, va fi acolo pentru tine, intotdeauna, gata sa-ti raspunda la toate intrebarile.

MedAZ este distribuitorul de consumabile si aparatura medicala cu o oferta generoasa de produse la cea mai buna calitate. Aici va sunt puse la dispozitie cele mai sigure servicii, eficiente si complete, astfel incat sa poata sustine realizarea unui act medical de calitate, ceea ce cautam fiecare dintre noi atunci cand trecem pragul unui cabinet medical, clinica sau spital, fie de stat, fie privat.

Pentru ca stim ca este esential sa raspundem la toate nevoile dumneavoastra, gama de produse s-a diversificat de la un an la altul, mentinand aceeasi calitate riguroasa la cele mai bune preturi in domeniul medical.

Indiferent ce ai nevoie in materie de consumabile medicale si aparatura, pe toate le vei gasi la MedAZ, asadar, te asteptam cu o vizita pe site-ul nostru.

Leave a Reply