Oferă-i câinelui tău recompensa gustoasă pe care o merită

Cum să îţi răsfeţi căţelul pentru faptul că a fost cuminte şi ascultător, dacă nu prin intermediul unor recompense gustoase, care pot aduce în acelaşi timp un aport nutritiv dietei obişnuite a acestuia? Acestea sunt foarte populare în rândul proprietarilor de animale de companie, deoarece au rolul de a contribui la promovarea unui comportament disciplinar în rândul necuvântătoarelor, dar nu numai.

Care este rolul recompenselor pentru câini

În cazul în care nu ştiai, recompensele pentru năzdrăvanii noştri cu blană, care vin sub formă de snacks-uri, biscuiţi dropsuri etc., au numeroase beneficii în mai multe privinţe. În primul rând, aceste delicatese din carne constituie un supliment grozav la hrana normală, fiind ideale pentru gustările dintre mese. În al doilea rând, atunci când vine vorba despre dresaj, prin intermediul unor recompense dulci, câinii vor fi stimulaţi pe deplin să devină din ce în ce mai disciplinaţi şi să adopte un comportament exemplar, ştiind că de fiecare dată vor primi ceva bun în schimb drept răsplată. Şi, nu în ultimul rând, astfel de produse au şi un rol afectiv important, întrucât contribuie la consolidarea relaţiei emoţionale dintre stăpân şi animalul său de companie.

Cu toate acestea, nu uita faptul că fiecare câine are propriile sale nevoi nutriţionale. De aceea, este important să ajustezi cantitate de recompense în funcţie de necesităţile acestuia şi de stilul de viaţă, respectiv nivelul său de energie, astfel încât să nu rişti ca acesta să nu-şi mai consume hrana de bază sau să ia în greutate. Moderaţia e cheia!

Recompense potrivite pentru orice câine

Atunci când vine vorba de recompense pentru câini, magazinul online Pawsmag vine în întâmpinarea ta şi a animalului tău de companie cu o gamă diversificată de produse, din care fac parte şi snacks-urile şi biscuiţii crocanţi. Astfel, acum ai ocazia de a comanda cele mai delicioase recompense pentru prietenul tău necuvântător, potrivite atât pentru hrănirea acestuia şi pentru asigurarea elementelor nutritive şi revitalizante necesare funcţionării corecte a organismului, cât şi pentru dresare şi antrenament.

Atât snacks-urile, cât şi biscuiţii se numără printre cele mai apreciate recompense pentru câini, fiind foarte populare datorită faptului că sunt surse de vitamine şi minerale esenţiale, dar şi datorită învelişului crocant pe care îl au, înveliş care încurajează şi susţine instinctul natural de mestecat al câinelui, contribuind la menţinerea unei danturi sănătoase şi protejate a acestuia.

Nu în ultimul rând, alături de Pawsmag, te bucuri automat de numeroase beneficii. Printre acestea se numără gama largă de produse disponibile, posibilitatea de a comanda online, chiar din confortul casei tale, transportul gratuit pentru comenzile în valoare de peste 250 lei şi livrarea rapidă.

Alege recompensele pentru câini de la Pawsmag şi îţi garantăm că animăluţul tău de companie va fi cel mai fericit!

Leave a Reply