Nu rata cele mai avantajoase oferte pentru pardoseala laminata

Laminarea este una dintre cele mai vechi si mai practice metode de infrumusetare si sporire a gradului de rezistenta pentru toate  tipurile de podele si nu numai. Reprezint asadar varianta optima pentru locuintele care au o predispozitie ridicata la umezeala sau uzura mecanica. Parchetul laminat este o alternativa la cel clasic si, desi se aseamana in multe privinte, dispune si de o serie de particularitati tocmai in directa durabilitatii mai mari.

Descopera cele mai bune oferte pentru pardoseala laminata de pe parchetcupersonalitate.ro si da o noua fata casei tale!

Cu ce se diferentiaza podeaua laminata de celelalte tipuri?

Desi din punct de vedere estetic, diferentele nu ar fi tocmai sesizabile, la nivel practic exista cateva aspecte deloc de neglijat. In primul rand, structura parchetelor laminate este cea responsabila de toate avantajele pe care le detine. Astfel ca, fiind conceput dintr-un strat suport solid de HDF sau de fibre lemnoase de inalta densitate acoperit cu un imprimeu unic si si finisat cu un strat superior laminat, face fata cu brio tuturor factorilor externi care i-ar putea afecta calitatea. Fie ca vorbim de expunere prelungita la soare, de trafic intens, de sustinerea unor greutati considerabile, de contactul cu anumite substante, urmele de degradare vor intarzia sa apara.

Un alt avantaj este de dat de posibilitatea de personalizare a imprimeului adaugat. Poate fi adaptat cu usurinta in orice incapaere, indiferent de natura sau dimensiunile acesteia. Devine astfel un produs extrem de versatil ce poate adopta in totalitate stilul estetic pe care doriti sa il obtineti, clasic sau modern, prin simplul fapt ca va puteti alege modelul, fara a fi limitat de unele prestabilite.

Nu in ultimul rand, este o alternativa eficienta care permite asocierea cu diferite tipuri de instalatii termice si alte functii, la preturi mult mai avantajoase decat alte tipuri de podea. Datorita celor trei straturi din care este realizat, poate fi confundat cu parchetul triplustraticificat, insa pretul este cel care stabileste diferenta, fiind mult mai mic decat in cazul variantelor realizate din esenta naturala.

Expertii nostri te ajuta sa alegi din multitudinea de variante disponibile

Propunem numeroase modele si nuante pentru oferta noastra de parchete laminate. Si pentru ca stim ca poate fi dificil sa alegeti din atat de multe optiuni, echipa noastra de specialisti in tot ceea ce priveste tipurile de podele si design-ul interior va va oferi consultanta in vederea luarii celei mai bune decizii, in raport cu decorul abordat in incaperea in care doriti sa il plasati, dar si cu acele criterii pe care trebuie sa le indeplineasca podeaua ideala.

La noi veti gasi calitate superioara la preturi imbatabile, ceea ce face din podeaua noastra laminata, cea mai buna alegere pentru orice context.

Leave a Reply