Merita sa faci videochat de acasa sau de la studio?

Studiourile de videochat dispun de regula de un numar important de clienti fideli, care sunt incantati sa discute cu modelele, iar cu cat numarul acestora este mai mare, cu atat se vor obtine venituri mai mari. In schimb, aceasta cifra este influentata si de site-ul cu care se colaboreaza, astfel ca un model care isi doreste sa se angajeze in domeniu, trebuie sa urmareasca acest lucru.

Cele mai cunoscute site-uri

Studiourile profesioniste vor colabora cu Jasmin, Live Jasminer, My Free Cams si Flirt 4 Free, unde se gasesc cei mai multi prieteni virtuali care sunt dispusi sa plateasca mai mult de 10 dolari pentru fiecare minut petrecut in compania modelelor experimentate.

De ce sa imparti fluturase, sa fii chelnerita sau sa fii vanzatoare la un magazin in mall, unde trebuie sa stai in picioare minim 8 ore pe zi pentru un salariu care nu iti asigura un trai decent? Totul este mult mai simplu dupa ce industria videochatului s-a dezvoltat in tara noastra, astfel ca se cauta frecvent noi modele.

Cum ma pot angaja?

Poti urmari ofertele de angajare propuse de studiouri, insa trebuie sa acorzi o atentie sporita acestora, intrucat multe nu sunt serioase si nu asigura cele mai bune conditii de lucru pentru modele. Dupa o simpla cautare pe internet, cu siguranta ca vei descoperi care sunt cele mai renumite studiouri din orasul tau, iar dupa o scurta cercetare vei afla care sunt cele mai bune posibilitati.

Trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 38 de ani, sa fii sociabila, sa iti placa sa te distrezi, sa iti faci prieteni noi cu usurinta si sa stii cum sa intri sub pielea celor din jur. De asemenea, ajuta si o cultura generala bogata, in timp ce cunoasterea unei limbi straine la nivel ok este un criteriu esential, in special engleza sau franceza.

Care sunt avantajele?

In primul rand nu iti vei face griji cu privire la ziua de maine, intrucat salariul tau va incepe de la 4.000 de lei chiar daca nu ai mai lucrat niciodata. Ulterior, acesta va creste de la o luna la alta daca esti serioasa si iti dai interesul, in timp ce bonusurile se acorda pentru performante, activitate sau recomandarea altor fete.

Vei avea parte de conditii foarte bune, propria camera moderna, discretie, diferite traininguri, cursuri de limbi staine, sesiuni de make up si foto, colege prietenoase, transport decontat si aparatura de ultima generatie. Astfel, nu este de mirare de ce videochatul este unul dintre joburile cele mai cautate la ora actuala.

Vrei sa faci videochat de acasa? Nicio problema, Studio Deluxe iti asigura conditiile necesare in acest sens!

Leave a Reply