M-am hotarat sa imi inchid terasa

Terasele, foisoarele si balcoanele sunt zonele noastre pentru relaxare, unde poti petrece momente in care sa iti pui ordine in ganduri sau sa te bucuri de cateva clipe de liniste. Sunt zone pline de verdeata, unde te poti bucura alaturi de prieteni in serile din weekend, unde te poti delecta alaturi de cei dragi.

Chiar daca temperaturile sunt de obicei prietenoase, vremea capricioasa ne poate lua prin surprindere oricand si ne poate strica planurile. Insa, pentru a evita astfel de situatii este recomandat sa apelezi la pereti pentru terase sau altfel spus, la pereti de vant. Acestia asigura o protectie transparenta pentru inchiderea terasei, fiind in acelasi timp accesorii moderne care sa ne permita sa ne bucuram de momentele noastre, indiferent care este vremea de afara, fie ca ploua, bate vantul sau e furtuna, acestea se dovedesc a fi extrem de eficiente.

De-a lungul timpului, folia transparenta de la DHN s-a dovedit a fi cea mai simpla si mai accesibila metoda de protectie impotriva intemperiilor, care poate fi montata foarte usor la terase, foisoare, balcoane, constructii din lemn sau metal. Este prevazuta cu un sistem de prindere cu capse si bride sau butoni si poate fi montata si demontata chiar si de persoane mai putin familiarizate cu astfel de accesorii.

Acest sistem cu folie de protectie este eficient pentru spatiile care sunt aflate in bataia directa a razelor soarelui, dar si pentru zonele care intra in contact direct cu aer umed sau rece.

Datorita sistemului de capse si bride implementat, ofera posibilitatea de a crea un spatiu ermetic inchis. Un alt detaliu este faptul ca sistemul cu capse si bride permite pozitionarea pentru ca acesta sa ia forma dorita, deci pot fi folosite cu usurinta pentru terase cu suprafete dreptunghiulare si pentru foisoare circulare.

Printre beneficiile sistemelor de protective cu folie transparenta propuse de DHN, amintim:

  1. Utilitatea acestora pentru terase, foisoare si balcoane.
  2. Montarea acestora permite fumatul, deoarece spatiile care au applicate astfel de sisteme nu se considera a fi spatii inchise.
  3. Nu sunt grele, ci sunt usor de montat si manipulate.
  4. Pot fi applicate pe suprafete plane, inclinate sau circulare gratie elementelor eficiente de aplicare.
  5. Se prind foarte usor si pot fi intinse sau indepartate cu usurinta.
  6. Montarea lor se face intr-un timp scurt, manevrarea lor fiind o operatiune simpla pentru orice varsta.
  7. Foliile asigura protectie impotriva radiatiilor solare.
  8. Sunt eficiente in sezonul cald si rece, deoarece impiedica patrunderea ploii si a zapezii.
  9. Au costuri mici de achizitie si intretinere si sunt cea mai ieftina solutie de protejare si inchidere a teraselor si foisoarelor.
  10. Pentru a beneficia de eficienta maxima este important ca montajul initial sa fie efectuat de persoane specializate.

Leave a Reply