Locul de munca dorit de toata lumea

Fiecare studio de videochat abordeaza politici diferite, insa cele care au un adevarat succes in domeniu acorda o atentie semnificativa conditiilor oferite modelelor, totul pentru ca acestea sa se simta cat mai bine, sa lucreze eficient si sa dea mai mult randament. Probabil ca oricine isi doreste sa aiba un orar flexibil, din care sa aleaga tura care i se potriveste cel mai bine in functie de viata personala. Cu alte cuvinte, iti faci programul dupa viata ta, nu iti faci viata dupa programul de la serviciu.

In plus, oricine vrea sa lucreze in conditii foarte bune, alaturi de colege prietenoase, dispuse sa te ajute oricand ai nevoie. Insa poate ca cel mai important criteriu pentru care alegem un loc de munca este salariul, iar la acest capitol videochatul nu dezamageste niciodata, nici macar in cazul modelelor debutante. Daca nu ai experienta te poti bucura de salarii de minim 3.000 de lei in fiecare luna, alaturi de bonusuri semnificative menite sa iti rotunjeasca veniturile totale.

Ce inseamna sa lucrezi la studio?

Pe aceasta cale ai siguranta locului de munca si a zilei de maine, iar angajarea se face pe baza unui contract individual de munca. Modelele au parte de conditii grozave, propria camera, intimitate, igiena, aparatura de calitate, sesiuni de traininguri, cursuri de limbi straine, sedinte foto sau de make up, plus salarii bune si eventual transportul asigurat. Nu trebuie omis nici faptul ca studiourile dispun deja de o baza de clienti fideli care sunt dispusi sa comunice cu modelele, astfel ca acestea nu trebuie sa isi caute noi prieteni.

Ce inseamna sa lucrezi de acasa?

In primul rand, modelele trebuie sa aiba o camera moderna in care sa isi desfasoare activitatea. In plus, este nevoie de achizitionarea unui laptop de calitate, webcam de ultima generatie si abonarea la internet de mare viteza. De asemenea, atunci cand se lucreaza de acasa, nu exista echipa de suport tehnic, iar modelele trebuie sa se descurce pe cont propriu indiferent de problema intampinata.

Cu toate acestea, fetele se vor bucura de mai mult confort, intrucat nu mai este nevoie sa se deplaseze pana la studio. Experienta se poate dobandi prin practica si chiar daca la inceput, veniturile vor fi mai mici ca la studio, o data cu trecerea timpului acestea vor creste constant. Atat timp cat fetele isi vor face mai multi prieteni fideli, cu atat vor obtine venituri mai ridicate, iar acestea nu vor trebui impartite cu studioul, fiind asadar duble. Apeleaza la Studio Deluxe pentru a afla tot ce te poate interesa de videochaturi si tot ce tine de activitatea modelelor.

Leave a Reply