Gasesti multe sugestii pentru vacanta aici

In ziua de azi avem acces la curse directe catre tot felul de destinatii grozave din toata Europa care pleaca din mai multe orase ale Romaniei asa ca descopera ofertele pe fabricadevacante.ro. Aici ai ocazia de a-ti organiza o vacanta grozava care sa includa locurile tale preferate din cele mai frumoase orase, fara a fi nevoit sa aloci bugete foarte mari in acest sens. Astfel, Fabrica de Vacante vine cu cateva sugestii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti faci planurile pentru urmatorul concediu.

Barcelona

Poti sa iti pregatesti concediul in Barcelona, unul dintre cele mai populare orase de pe continent. Aici gasesti cate o atractie la fiecare pas, iar marele arhitect Antoni Gaudi si-a lasat amprenta asupra orasului, motiv pentru care merita sa vezi si principalele capodopere ale acestuia. Bineinteles, nu ai cum sa ratezi Sagrada Familia si cu siguranta excursia ta prin orasul spaniol te va duce catre aceasta catedrala a carei constructii a inceput la sfarsitul secolului al XIX-lea si despre care se asteapta sa ajunga la final in urmatorul deceniu.

Hallstatt

Daca ajungi prin Austria neaparat trebuie sa incluzi pe itinerariul tau si satul Hallstatt, acesta este pitoresc, ascuns intr-un frumos peisaj montan si pare ca nu a fost afectat de trecerea timpului. Casele sunt vechi, fiind construite in secolul al XVI-lea, iar daca vrei sa ai parte de o excursie in timp, cu siguranta, Hallstatt este locul potrivit pentru ca poti vedea cum arata viata in Austria pitoreasca cu cateva secole in urma.

Vernazza

Probabil ca toata lumea a auzit de Cinque Terre, iar singurul oras din cele cinci care alcatuieste spectaculosul cadru care are port este Vernazza. Oraselul este o adevarata atractie in special pentru pasionatii de fotografie, iar aici poti admira casele colorate in fel si fel de culori, iar peisaje spectaculoase te asteapta la tot pasul, motiv pentru care oricine descopera ofertele pe fabricadevacante.ro, cu siguranta, va putea sa pregateasca un concediu aici.

Oia

Cu siguranta oricine si-ar dori sa isi petreaca macar cateva zile in Oia, Santorini, Grecia, un loc care poate fi asemanat cu Cinque Terre din Italia. Si aici pare ca timpul a stat in loc, iar casele frumoase sunt cele care completeaza peisajul colorat. Se pare ca locul a fost locuit prima data in secolul al XI-lea, astfel ca se regasesc nenumarate ruine grecesti care merita descoperite de catre pasionatii de istorie si nu numai.

Asadar, descopera ofertele pe fabricadevacante.ro si alege chiar acum un bilet de avion catre oricare dintre destinatiile amintite anterior sau multe altele, in functie de preferinte si bugetul alocat pentru urmatoarea ta vacanta.

Leave a Reply