Gaseste cele mai bune solutii de securitate cu Safety Security

O viata sigura, lipsita de griji si pericole devine un scop in sine pentru tot mai multa lume, in ultimii ani si, in acest sens, pentru a le veni in ajutor, am pus bazele Safety and Security Systems, unul dintre liderii din domeniul protectiei electronice a bunurilor si persoanelor, de peste 20 de ani, pe piata din Romania.

Pentru a le oferi oamenilor servicii integrate de securitate ne-am conturat o stategie care sa le puna la dispozitia acestora intreaga gama de produse care sa le asigure protectia, fie ca vorbim, de persoane fizice si de mediul peronal, cat si de persoane juridice, companii si corporatii, care necesita adoptarea unor solutii de securitate mai complexe.

In acest sens, Safety and Security Systems, o firma sisteme securitate cu reputatie si experienta desavarsite propune pe lista de servicii si produse atat solutii anti incendiu, anti efractie, control acces; servicii de proiectare, instalare, monitorizare si mentenanta a sistemelor, dar si  uniforme si accesorii, echipamente anti-trauma si interventie si tot felul de gadget-uri care sa faciliteze fiecaruia dintre clientii nostri asigurarea unui grad de protectie si securitate ridicat. Toate acestea sunt programate in asa fel incat sa functioneze in timp real pentru a putea preveni pericolele specifice, a putea evacua personalul expus in timp util si a asigura o interventie prompta, cu ajutorul careia sa poata fi eliminata orice categorie de risc. In plus, oferim si servicii de consultanta, personalizate in functie de specificul proiectului, al domeniului de activitate sau al proprietatii asupra careia urmeaza sa fie instalate astfel de sisteme electronice de securitate.

Ne dorim sa le asiguram tuturor persoanelor ce isi doresc o viata lipsita de griji solutia prin care sa o poata dobandi. Astfel ca functionam dupa un principiu pe cat de simplu, pe atat de important, si anume: „Sa oferim siguranta totala bunurilor si persoanelor din grija dumneavoastra!” Asadar, atat serviciile de planificare si implementare a solutiilor noastre, cat si suportul ulterior sunt asigurate de specialisti cu experienta in domeniul securitatii.

Printre cele mai importante valori care ne recomanda, pe langa cei peste 20 de ani de experienta in domeniul comercializarii si consultantei in domeniul securitatii , protectiei si sigurantei personelor si afacerilor, ne putem mandri si cu titulatura de membru fondator al Asociatiei Romane pentru Industria de Securitate; singura asociatie profesionala din Romania care este  membra a Confederatiei Europene a Serviciilor de Securitate. In plus, Safety and Security Systems este si sponsor de Categorie al Trofeelor pentru Excelenta in Securitatea Privata.

Intotdeauna va veti bucura de garantia ca echipa de specialisti de la Safety and Security Systems va vor oferi cele mai bune indrumari in ceea ce priveste achizitiile eficiente, dar si implementarea tuturor produselor si serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra.

Leave a Reply