Excursiile pe Delta Dunării, o încântare pentru privire și suflet

O experiență extrem de dorită de către turiști atunci când vizitează România este vizitarea Deltei Dunării, una dintre cele mai sălbatice destinații din Europa. Acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO găzduiește o biodiversitate foarte mare, cu oportunități de observare a păsărilor și de pescuit, mai ales dacă aveți permis. Dacă ești în căutarea unei modalități de relaxare pentru câteva zile, un weekend în Delta Dunării este o experiență extraordinară, măcar o singură dată în viață. Odată ce ați ajuns aici, puteți să vă bucurați de excursii pe Delta Dunării ce vă vor oferi peisaje care vă vor lăsa plăcut surprinși de multitudinea de lucruri minunate care vă vor ieși în cale la orice pas.

Astfel, odată ce veți ajunge aici, vă veți putea bucura de peisaje pe care este posibil să nu le fi văzut nicăieri în lume. De altfel, Delta Dunării rămâne una dintre cele mai “neatinse” zone din Europa actuală. Cuprinsă de o biodiversitate magică, Delta Dunării este locul în care natura întâlnește cea mai frumoasă modalitate de a se manifesta frumos, fără să fie împiedicată de dorințele autohtone de a transforma ceea ce era odată vechi și nealterat, în modern.

De asemenea, dacă urmează să ajungeți în curând aici, poate chiar anul acesta, nu trebuie să ratați excursiile cu barca pe Delta Dunării. Ba mai mult, puteți să vă rezervați din timp data la care doriți să călătoriți de-a lungul Deltei Dunării, bucurându-vă de cele mai interesante locuri din lume. Chiar dacă fluviul Dunărea se întinde de-a lungul mai multor țări, pornind din Germania și vârsându-se în Marea Neagră, frumusețea și atractivitatea sa pe teritoriul românesc sunt realmente unice. Nicăieri în cele 5 țări și 4 capitale pe care le traversează Dunărea nu veți întâlni locuri atât de frumoase și de speciale, așa cum este Delta Dunării de pe teritoriul României. Prin urmare, prin intermediul unei excursii cu barca pe Delta Dunării veți putea să vedeți ceea ce nu ați văzut niciodată până acum, și anume locuri și peisaje mirifice care încântă privirile tuturor turiștilor.

Majoritatea Deltei Dunării se află în România, în județul Tulcea . Aceasta se află în partea de nord a coastei României la Marea Neagră. O mică parte a Deltei (în primul rând ramura Chilia a râului) se varsă spre nord în Ucraina (Oblastul Odesa). În funcție de locul în care vii, poate doriți să petreceți mai mult de un weekend în Delta Dunării. Zona este destul de îndepărtată, așa că luați în considerare timpul de călătorie atunci când vă planificați șederea, mai ales pentru turiștii care vin din străinătate. Tulcea este cel mai apropiat oraș mare de Deltă și este ușor accesibil din diverse locuri din România cu autobuzul sau trenul.

Leave a Reply