Eva Salon – salon de epilare definitivă în București

Epilarea este una din principalele probleme de îngrijire personală cu care se confruntă cele mai multe femei, și în ultimul timp și bărbați. Problema este cauzată de faptul că metodele tradiționale presupun rezultate pe termen foarte scurt, ceea duce la necesitatea repetării periodice, o dată la câteva zile, respectiv săptămâni, pentru a putea beneficia de aspectul dorit. Acest lucru poate conduce la probleme de natură emoționale, cauzate de acumularea de stres, care la rândul lui este cauzat de anumite presiuni sociale. Așadar, pentru a veni în întâmpinarea acestor probleme, la Eva Salon, salon de epilare definitivă în București, vă propunem soluție pe termen lung, care să elimine definitiv aceste probleme din viața fiecărui client care alege să ne treacă pragul.

Ce este epilarea definitivă?

Epilarea definitivă, după cum îi spune numele, este o metodă care asigură eliminarea definitivă a părului nevoit din zonele tratate. Aceasta presupune utilizarea unei lămpi cu lumină intens pulsată, care emite pulsuri ce sunt absorbite de melanina conținută în firul de păr. Această absorbție încălzește firul la o temperatură de aproximativ 80 grade Celsius și este astfel transmisă în folicul, care este distrus complet, urmând ca firele să cadă în termen de 15 zile. Pentru a putea asigura distrugerea tuturor foliculilor sunt necesare ședințe multiple, numărul lor depinzând de mărime zonei, grosimea firului, dar și de anumiți factori genetici. Cu toate acestea, se vor putea observa rezultate vizibile chiar și după prima ședință; firele crescând mai greu, mai subțiri și în anumite zone dispărând complet.

Tarife epilare definitivă la Eva Salon:

Dacă raportăm investiția în această metodă la sumele care sunt alocate anual pentru metodele tradiționale, putem sesiza că investiția se amortizează în acest timp, nefiind necesar să nu se mai aloce niciun ban ulterior în această direcție. Prețurile pentru epilarea definitivă la Eva Salon se stabilesc per ședință și în funcție de dimensiunile zonei/zonelor vizate:

  – 60 de lei pentru: Buză superioară; Mâini; Labe picioare; Linie abdomen; Bărbie; Perciuni; Pomeți; Areolă sâni; Perineu;

  – 90 de lei pentru: Linie Bikini Femei; Ceafă Bărbați;

  – 120 de lei pentru: Axile; Inghinal femei (nu include perineu) Decolteu; Fese femei; Zona lombară; Abdomen; Pectorali bărbați; Umeri bărbați; Toată fața;

  – 200 de lei pentru: Gambe (include labele picioarelor); Coapse (include linie bikini);

  – 270 de lei pentru: Brațe integral (include mâini); Spate superior bărbați;

  – 340 de lei pentru: Picior integral (include degete picioare si linie bikini); Spate integral bărbați.

Eva Salon se orientează către client și de aceea, la achiziționarea pachetelor de 4 ședințe, se aplică o reducere de 10% din prețul cumulat al tuturor ședințelor, iar în cazul pachetelor de 8 ședințe, reducerea se dublează, fiind de 20% din prețul total.

Leave a Reply