Elimina parul nedorit de pe corp pentru totdeauna

Pentru toate femeile, conditia tenului reprezinta primul pas pentru a obtine un aspect proaspat si cat mai tineresc, indiferent de cantitatea de machiaj aplicata ulterior. Din aceasta cauza, importanta pe care o acorda produselor de ingrijire se traduce de fiecare data prin adunarea de cat mai multe informatii si bineinteles investirea unor sume deloc neglijabile in creme, gomaje si masti de toate felurile, totul in asteptarea rezultatelor miraculoase. Totusi, dupa o anumita varsta potentialul oricareia dintre acestea devine tot mai mic, din simplul motiv ca oricat de eficiente ar fi ingredientele active si oricat de corect ar fi folosite, atata timp cat ele vor sta doar la suprafata pielii schimbarile vor fi minime. In acest context, cea mai buna strategie pentru a obtine rezultate satisfacatoare presupune alternarea substantelor active cu procedurile non-invazive, realizate in saloanele de infrumusetare. Astfel, daca si dumnevoastra sunteti curioasa cu privire la gama de servicii pentru care puteti opta intr-un cadru profesionist, microdermabraziunea se afla in topul cerintelor, datorita beneficiilor multiple pe care le aduce cu sine, printre care imbunatatirea texturii pielii sau diminuarea porilor.

Ce presupune procedura de microdermabraziune

Dupa cum bine stim, un prim pas esential pentru ca orice tratament topic sa isi faca efectul incepe cu aplicarea acestuia pe o piele curata, fara urme de congestie sau agresiune, ceea ce presupune curatarea deopotriva eficienta si delicata a pielii. Acestea fiind spuse, conceptul microdermabraziunii are la baza utilizarea unei aparaturi ce realizeaza o exfoliere eficienta, in profunzime, care nu ar fi fost posibila cu procedurile uzuale realizate in confortul propriei locuinte. Odata celulele moarte indepartate, va puteti bucura de o piele curata si catifelata, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima sedinta. Totusi, pentru a beneficia de adevaratul potential al acestei interventii, alcatuirea unei rutini bine puse la punct va trebui sa includa si sedintele periodice de microdermabraziune.

Alegeti cea mai buna locatie pentru pielea dumnevoastra

In primul rand, o atentionare necesara ce trebuie avuta in vedere de orice femeie care alege sa isi efectueze procedurile preferate la salon este sa tina cont de nivelul de pregatire al personalului, precum si deschiderea cu care acestia abordeaza explicarea tuturor pasilor tratamentelor. Acestea fiind spuse, Eva Salon va garanteaza nu doar rezultatele mult asteptate cu ajutorul procedurilor de microdermabraziune ieftina si eficienta, ci si o atmosfera placuta, asigurata de persoanele care se vor ocupa de dumnevoastra. Bineinteles, pe langa acest tip de tratament, puteti alege cu ajutorul consultantilor dintr-o gama vasta de peelinguri si masaje, in functie de nevoile si dorintele proprii. Totodata, in momentul selectarii oricareia dintre acestea, este important sa fiti informata cu privire la toate specificatiile, precum substantele folosite, tipul de probleme careia i se adreseaza si, nu in ultimul rand, contraindicatiile. Astfel, daca si dumnevoastra va doriti sa beneficiati de rezultatele sedintelor de microdermabraziune ieftina, ale peelingurilor chimice sau ale terapiei cu oxigen hiperbaric, nu ezitati sa apelati la Eva Salon.

Leave a Reply