Dispozitivele care nu au cum sa lipseasca din randul pasionatilor de sport

Tot mai multi oameni doresc sa isi achizitioneze un ceas pentru fitness si nu e de mirare de ce. Aceste dispozitive monitorizeaza activitatea pe care o faci fara sa o ingreuneze precum o face telefonul. Chiar daca exista suporturi pentru mobil de pus pe brat, acestea ingreuneaza alergatul sau oricare alt sport pe care il practici. In schimb, gratie functiilor ceasurilor inteligente, poti sa lasi telefonul acasa fara sa pierzi nimic, bucurandu-te de timpul petrecut in aer liber.

Nu pierzi noutatile

Datorita ceasurilor cu sim si dotate cu gps, poti sa te bucuri de miscarea in aer liber fara sa iti fie frica ca ratezi vreo stire sau un apel important. Daca astepti un raspuns important, vei primi notificarea mesajului sau mailului pe care le vei putea citi si carora vei putea raspunde. Vei putea suna sau primi apeluri si sa ai conversatii in timp ce plimbi cainele, datorita conexiunii bluetooth prin care poti conecta castile. De asemenea, vei primi notificarile de pe retelele de socializare pentru a fi mereu pus la curent cu noutatile. Totusi, cei care isi doresc un ceas pentru fitness, cu siguranta vor dori sa opreasca toate aceste notificari care ii distrag de la activitatea pe care o desfasoara. Astfel, pe toata perioada in care faci miscare poti sa le dezactivezi si sa sculti muzica preferata pentru a te putea bucura de sportul practicat.

Monitorizare activitate

Functiile pentru care sunt atent alese smartwatchurile sunt, in principiu, cele care va ajuta sa monitorizati si sa evaluati calitatea activitatilor desfasurate. Acestea inregistreaza bataile inimii atat in repaus cat si in timpul celor mai intense activitati, nivelul de oxigen din sange, contorizeaza caloriile arse in timpul antrenamentelor si multe altele. Cu ajutorul tuturor acestor functii poti sa iti imbunatatesti conditia fizica si sa devi tot mai bun intr-un sport anume. Daca scopul principal este sa te mentii in forma, ceasurile detin mai multe aplicatii in care poti seta obiective zilnice, lunare si anuale, care te vor avertiza atunci cand stagnezi, dandu-ti mereu un impul sa continui sau cand iti indeplinesti obiectivele, incurajandu-te. Vei putea vedea, de exemplu, ce se intampla in fiecare minut din antrenament pe baza batailor inimii tale. Daca intensitatea este una ridicata, iti vei imbunatati conditia fizica si vei arde grasimi, iar daca este scazuta, aplicatia va evalua acest timp unul in care te vei mentine.

Testeaza ceasurile

E drept ca pe piata exista foarte multe modele, asa ca atunci cand vrei sa alegi unul te simti un pic dezorientat. Pentru a putea alege un ceas pentru fitness care sa corespunda nevoilor tale, vino in showroom ca sa afli mai multe detalii de la consilierii nostri.

Leave a Reply