Descopera beneficiile unei campanii de PR alaturi de Tudor Communication si devino vizibil in mediul online si in mass-media

Creezi un nou brand? Oferiti un serviciu nou sau un produs nou? Compania se extinde sau face un nou pas in dezvoltare? De ce sa nu comunicam public despre toate aceste evenimente care pot interesa un numar mare de oameni? Descopera beneficiile unei campanii PR pe care le puteti obtine prin colaborarea cu agentia de comunicare si PR – Tudor Communication. Relatiile de presa va permit sa distribuiti comunicatele de presa in ziare de dimensiuni diferite, in functie de importanta mesajului. Vrei sa se vorbeasca despre ceea ce faci, dar nu prea ai buget generos de investit? Acest lucru este total in regula, iar asta pentru ca relatia cu presa, spre deosebire de publicitate, nu necesita un buget, daca nu este timpul pe care decideti sa il dedicati acestei prioritati.

Pentru a face acest lucru si sa se scrie despre activitatea unei firme sau companii tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti comunicate de presa sau un pe care il trimiteti mass-media la alegere, in speranta unei difuzari sau publicarii unui articol. Pentru a va creste sansele de a fi publicat gratuit, este mai bine sa aveti grija de mesajul pe care decideti sa-l trimiteti mass-media, atat la fondul sau, cat si sub forma, pentru a arata relevanta abordarii care nu ar trebui perceputa ca fiind doar marketing. Descopera beneficiile unei campanii de PR si poti sa te promovezi foarte usor, fara prea multa bataie de cap si fara un buget usturator, ca in cazul publicitatii. La Tudor Communication poti avea parte de sprijinul unor profesionisti in comunicare, care se pot ocupa de redactarea textelor si articolelor care ar urma sa ajunga in mass-media. Vorbim despre o echipa profesionista, formata din specialisti in comunicare si jurnalisti. Ei bine, tinand cont de aceste considerente, echipa de comunicare in PR, Tudor Communication, poate fi, de fapt, colaboratorii de care aveti nevoie.

Relatia cu presa de multe ori face posibila obtinerea de backlink-uri de calitate datorita linkurilor care insotesc comunicatele de presa atunci cand sunt distribuite. Acest lucru reprezinta o modalitate buna de a beneficia de recomandari de calitate, care vor spori increderea si indicele de calitate al site-ului pe care il administrati. In plus, comunicatele de presa raman de cele mai multe ori indexate si vizibile in rezultatele motoarelor de cautare, ceea ce va permite sa ocupati loc de frunte atunci cand utilizatorii de internet introduc numele brandului in motoarele de cautare.

Descopera beneficiile unei campanii de PR alaturi de echipa Tudor Communication si astfel puteti cunoaste succesul si, totodata, recunoastere din partea celor interesati de activitatea profesionala pe care o desfasurati. Alegeti serviciile Tudor Communication si, in acelasi timp, alegeti profesionalism, seriozitate si concentrare pe obiective mari!

Leave a Reply