De ce sunt recomandate saltelele din latex

Utilizarea saltelelor din latex natural este foarte importanta pentru sustinerea corecta a coloanei vertebrale si pentru a avea un somn confortabil. Pe de alta parte, saltelele din latex natural ajuta la relaxarea musculaturii si faciliteaza fluxul de sange in corp, pe parcursul noptii. Totodata, saltele din latex sunt alegerea ideala in schimbul canapelelor extensibile, care de cele mai multe ori, nu ofera suficient confort.

Pe piata exista mai multe tipuri de saltele, insa cele din latex sunt considerate a fi cele mai bune de pe piata. In cele ce urmeaza vom prezenta de ce saltele din latex natural de la Noapte Buna sunt cele mai bune:

  • Costurile

Saltele din latex natural sunt cea mai buna varianta din punct de vedere economic pentru toate situatiile in care ai avea nevoie de o saltea noua, insa nu dispui de suficiente resurse financiare.

  • Durabilitatea

Spre deosebire de saltelele care au in compozitie spuma traditionala, saltele din latex natural 100%  vor rezista mai mult timp si nu necesita inlocuirea frecventa. Este foarte putin posibil ca acestea sa se uzeze repede, ceea ce le face sa fie optiunea ideala atunci cand iti doresti un produs de calitate care sa contribuie substantial somnului.

  • Versatilitatea

Saltele din latex sunt potrivite pentru orice persoana, indiferent de greutatea corporala, inclusiv pentru persoanele supraponderale. Pe de alta parte, caracterul versatil al saltelelor din latex reiese si din faptul ca pot fi utilizate in orice anotimp. Saltelele din latex mentin caldura pe timpul iernilor reci si in acelasi timp, a unei temperaturi racoroase pe perioada lunilor de vara.

  • Confortul

O saltea din latex este mult mai confortabila decat o saltea mai tare. Astfel patul in care te odihnesti va fi mai moale, iar somnul mai odihnitor.

  • Sunt ecologice

Saltelele din latex sunt ecologice. Saltele din latex natural sunt foarte prietenoase cu natura, astfel ca sunt biodegradabile si nu sunt utilizate chimicale, ca atare sunt sigure pentru sanatate si pentru mediul inconjurator.

  • Sunt hipoalergenice

Mai mult decat atat, produsele din aceasta categorie sunt rezistente la mucegai si la praf. Prin urmare, sunt ideale pentru persoanele cu alergii.
Senzatia de confort pe care o vei avea cand vei dormi pe o saltea din latex natural va fi asemanatoare cu cea oferita de saltelele din spuma cu memorie. Diferenta intre ele consta in ingredientele naturale folosite in producerea saltelei de latex, un detaliu care ar putea sa iti imbunatateasca somnul. Materialul de baza al unei saltele de latex este obtinut din arborele de cauciuc, cu scopul de a-ti oferi un somn de 5 stele. In procesul de confectionare al unei saltele cu latex, nu sunt folosite chimicale periculoase, motiv pentru care sanatatea ta este intotdeauna protejata.

Daca optezi pentru saltele cu latex, vei avea parte de un produs rezistent si elastic. Acceseaza www.noapte-buna.ro!

Leave a Reply