De ce sa alegi Brodara

Pentru ca imaginea companiei tale este tot ce conteaza!

Brodara este colaboratorul tau de incredere ce te ajuta sa-ti pui in valoare afacerea. Uniforma personalului tau este clasica si nu se diferentiaza de celelalte branduri? Noi avem solutia, putem broda sigla companiei pe uniforma iar astfel angajatii vor fi mult mai usor de distins de catre clienti. Acest aspect inspira clientilor incredere in companie prin faptul ca da dovada de profesionalism.

Putem broda direct pe texile (uniforma, echipament de lucru) in orice zona se doreste, de asemenea, putem aplica embleme brodate si putem realiza broderie speciala sau broderie cu efect 3D.

Brodam cu atentie si precizie logo-ul companiei tale si orice alt mesaj doresti a se evidentia.

Iti recomandam broderiadeoarece aceasta are o rezistenta mult mai mare in timp si este mult mai eleganta, spre deosebire de print-urile de pe uniforme sau diferitele materiale promotionale ale companiei. Prin faptul ca broderia este mult mai rezistenta in timp decat printul, se evidentiaza avantajul durabilitatii uniformei in timp. Aceasta nu va trebui schimbata foarte frecvent, precum in cazul printurilor – acolo unde la spalari repetate, imaginea se deterioreaza din ce in ce mai mult.

Brodam cu atentie si entuziasm pentru orice companie are nevoie de diferentiere: pentru articole publicitare, echipamente sportive si scolare si nu numai.

Pe langa serviciile de broderie, noi detinem si un stoc permanent de piese vestimentare ce pot fi brodate pentru afacerea ta sau pentru nevoile tale. Articolele vestimentare sunt: tricouri clasice, tricouri polo, camasi, veste, sepci, hanorace, polar fleece si textile pentru copii. Acestea se regasesc pe diferite marimi si culori. In ceea ce priveste tipul broderiei, poti apela la parerea specialistilor Brodara.

Dorim sa mentionam ca in ceea ce priveste comanda minima, aceasta este de cel putin 20 de bucati.

Broderie si digitalizare?

Da, se poate!

Ne trimiti grafica cu toate detaliile necesare, ulterior realizam procesul de digitalizare conform instructiunilor primite si iti trimitem oferta si simularea broderiei in format PDF. Urmeaza validarea modelului si achitarea facturii alaturi de programul final de broderie realizat in formatul recomandat masinii de brodat.

Nu uita sa ne trimiti grafica pentru brodare in formularul de comanda pe care il gasesti pe site-ul nostru. Daca ai intrebari suplimentare, le poti adresa operatorilor de pe chat-ul site-ului nostru sau direct la numarul de telefon sau adresa de e-mail, din rubrica “contact” a site-ului.

Calitate?

Te asiguram ca lucram cu cele mai calitative materiale si utilizam aparatura performanta, masini de cusut de ultima generatie pentru a-ti oferi servicii de broderie profesioniste, de calitate exceptionala.

Pentru a te convinge, te invitam sa accesezi pagina “home” a site-ului nostru, acolo vei gasi recenziile clientilor in ceea ce priveste modul de cooperare, dar si tipul produselor livrate.

Daca iti doresti diversitate si inovatie pentru compania ta, Brodara este alegerea perfecta!

Leave a Reply