Dacă vrei să te simți în largul tău la volan, asigură-te că mașina arată impecabil

O bună parte dintre șoferii care caută servicii de detailing auto confundă adesea intervențiile profesionale cu spălarea autoturismului. Deși ambele necesită îndepărtarea murdăriei, există diferențe semnificative între cele două. Scopul principal al unei spălătorii auto este acela de a curăța mașina, îndepărtând praful acumulat la nivelul caroseriei, însă detailingul profesional acoperă cu mult mai mult decât atât, inclusiv spălarea pieselor de sub vehicul, igienizarea interiorului și redarea aspectului nou-nouț al exteriorului.

Obiectivul principal care stă la baza serviciilor de detailing auto este de a face atât interiorul, cât și exteriorul să arate impecabil. Prin urmare, răspunsul la întrebarea „ce se întâmplă în interiorul unui atelier de detailingul auto?” – mai mulți experți calificați implementează servicii care au ca scop readucerea vehiculului la starea sa inițială din fabrică. Detalierii folosesc echipamente specializate și substanțe de curățare pentru a restabili aspectul mașinii. 

Serviciile de detailing exterior implică curățarea și repararea sau îmbunătățirea stării inițiale a suprafeței de finisare (adesea o vopsea cu un finisaj lucios în oglindă), ornamente cromate, geamuri, jante, anvelope și alte componente exterioare. În funcție de tipul de suprafață, de modelul mașinii și de nivelul de detailing dorit, există o varietate de procese și produse. Majoritatea includ detergenți și degresanți pentru îndepărtarea murdăriei sau a impurităților, ceară de lustruit pentru a reda strălucirea și a spori reflectivitatea, alături de o gamă largă de aplicatoare, perii și cârpe de uscare.

Detalierea interiorului reprezintă o curățare temeinică a tuturor elementelor din mașină și, având în vedere că există o gamă largă de materiale, inclusiv tapițerie sintetică, covor, vinil, piele, diferite fibre naturale, elemente din fibră de carbon și materiale plastice, atenția în execuția tuturor proceselor trebuie să fie, totodată, la un nivel adecvat. Dacă ești în căutarea unui atelier detailing auto București care să-ți garanteze obținerea rezultatul dorit, te așteptăm la artforcars.ro.

Beneficiază de o gamă largă de servicii standard, printre care aspirarea și curățarea cu abur, cu lichid sau spumă, tratamente chimice și periaj pentru îndepărtarea petelor de pe tapițerie. Nu uita de lustruirea suprafețelor neporoase. Indiferent de tratamentul pe care îl vei alege, aceste servicii vor crește valoarea vehiculului tău, menținând starea vopselei “ca nouă”.

Pentru că știm cât de necesară poate fi mașina în viața fiecăruia dintre noi, implementăm serviciile de pe-o zi pe alta. În funcție de tratamentul ales, detailing-ul exterior poate dura între 2 – 12 ore, luând în calcul atât starea mașinii, cât și cerințele clientului. La ArtForCars, serviciul de detailing interior durează între 3 și cel mult 8 ore, timp în care ne dăm silința ca rezultatul final să fie cel așteptat. Apelează întotdeauna la profesioniști, indiferent de nevoile tale.

Leave a Reply