Cele mai populare mașini din America pentru 2022

Pandemia de COVID-19 a avut un impact semnificativ asupra tendințelor consumatorilor din ultimul an, inclusiv asupra achizițiilor de mașini noi și second hand. Pandemia a schimbat modul în care călătorim și, cu limitele și recomandările pentru transportul public, mulți americani au ales să conducă singuri. Insurify a analizat o serie de rapoarte pentru a determina cele mai populare vehicule din america și modul în care pandemia a schimbat comportamentul clienților din sectorul auto.

Ford F-Series Pickup

Anul trecut, pickup-urile Ford F-Series au câștigat popularitate. Ieftine, durabile, construite în Statele Unite, seria a fost aleasă în topul vehiculelor preferate în 18 state. Ford F-Series nu este doar cea mai populară camionetă din Statele Unite, dar este și cea mai populară mașină din țară, potrivit Insurify. 

Honda Accord

Cu o popularitate continuă, Honda Accord se menține pe locul doi încă de anul trecut. Modelul este destul de popular pe Coasta de Est și Nevada. Honda Accord este un favorit peren în Statele Unite, datorită ratingului său ridicat de siguranță, a kilometrajului excelent și a prețului de pornire accesibil.

Honda Civic

Pe coasta de vest și în regiunea Marilor Lacuri din Statele Unite, sedanul sportiv rămâne o alegere populară. Honda Civic a urcat cu un loc în clasament față de anul trecut, datorită disponibilității în cinci variante, de la coupe de bază până la ediția limitată Type R, economie de combustibil excelentă și costuri de pornire accesibile.

Mașinile au rămas o necesitate pentru mulți, în ciuda incertitudinii vremurilor. Având în vedere obstacolele fără precedent create de pandemie, stabilitatea relativă a pieței este demnă de remarcat. Comercianții cu amănuntul au beneficiat de o cererea de mobilitate individuală, multe grupuri de dealeri raportând profituri record în trimestrul al treilea din 2020. Accesați thecars.ro pentru mai multe informații din domeniul auto.

Leave a Reply