Cele mai noi jocuri dezvăluite la Game Awards 2021

La mijlocul lunii decembrie comunitățile de gameri au stat cu sufletul la gură și au așteptat marele eveniment de premiere a celor mai bune jocuri din acest an. Totodată, printre anunțurile făcute în cadrul Game Awards 2021, dezvoltatorii de jocuri au anunțat noile titluri care urmează să apară în perioada următoare: Star Wars Eclipse, Homeworld 3 (Blackbird Interactive, Gearbox, Q4 2022), Slitterhead, Wonder Woman, Alan Wake 2, Steelrising, Star Trek Resurgence, ARC Raiders, Rumbleverse și Sonic Frontiers.

Pe lângă ceremonia tipică de premiere, Geoff Keighley, gazda evenimentului din acest an, a dezvăluit nu mai puțin de 40 de jocuri. Game Awards 2021 a fost organizat fizic anul acesta, cu excepția faptului că publicul a fost alcătuit doar din invitați exclusivi din industrie. Publicul larg a putut urmări spectacolul cu ajutorul platformelor partenere care au distribuit în direct evenimentul pe toate rețelele de socializare.

Zvonurile au susținut că ediția de anul acesta a fost sponsorizată de Epic Games. Majoritatea teaser-urilor prezentate, precum și îmbunătățirile făcute de Keighley la organizarea TGA 2021, comparativ cu evenimentul de anul trecut, sunt preluate de pe site-ul dezvoltatorului de jocuri. Ne putem aștepta să vedem pe piață nu mai puțin de 40 de titluri, versiuni special concepute pentru PlayStation 5.

Campionii ediției de anul acesta au fost anunțați de la începutul lunii noiembrie, motiv pentru care entuziasmul gamerilor a constat în dezvăluirea noilor titluri care urmează să apară în noul an. Și totuși, care au fost poveștile din centrul atenției? Frontiere Sonice a debutat și arată similar cu Legenda lui Zelda: Breath of the Wild, în timp ce Intre noi primește o lansare VR surprinzătoare. De asemenea, fanii evenimentului au putut să arunce o privire asupra noilor jocuri Wonder Woman și Star Wars. Detalii importante despre viitoarele titluri de joc vor apărea curând pe thegames.ro, site-ul care te pune la curent cu tot ceea ce apare nou în industrie.

Leave a Reply