Cele mai bune suplimente pentru creier care te ajuta sa iti imbunatatesti memoria

Persoanele tinere se bazeaza pe concentrare pentru a obtine rezultate pozitive, iar memoria este cea care te ajuta sa mentii informatiile pentru momentul in care ai nevoie de ele. Pe masura ce organismul imbatraneste, este nevoie si de suplimente pentru creier, care sa iti permita sa te poti baza in continuare pe memorie pentru a duce la bun sfarsit noi sarcini si obiective. Exista mai multe vitamine pentru creier care te vor ajuta sa mentii functiile acestui organ extrem de important.

Suplimente pentru creier bogate in vitamina B12

Vitamina B12 denumita si cobalamina a fost inclusa in complexul B, aceste vitamine fiind solubile in apa si implicate in procesele celulelor nervoase. Un mare numar de alimente, in special cele de origine animala, cum ar fi carnea de vita, pestele, ficatul, carnea de pasare, produsele lactate si ouale, contin o cantitate mare de vitamina B12. Datorita continutului mare de vitamina B12 din aceste produse, vegetarienii si veganii pot avea un deficit, motiv pentru care ar trebui sa ia suplimente pentru creier care sa contina astfel de vitamine. Mai multi cercetatori considera ca un nivel mare de homocisteina este legat de boala Alzheimer. Cu ajutorul vitaminei B12, cantitatea de homocisteina se diminueaza considerabil.

Din pacate, sursele alimentare nu sunt de obicei suficiente pentru un aport corect de vitamina B12, ceea ce face ca suplimentele sa fie absolut necesare pentru o viata sanatoasa.

Antioxidanti pentru sanatatea creierului

Antioxidantii joaca un rol esential in sanatatea creierului si vitaminele cu un puternic efect antioxidant sunt recomandate tuturor persoanelor care vor sa isi imbunatateasca memoria. Vitamina C, beta carotenul si vitamina E sunt trei exemple de antioxidanti extrem de importanti pentru imbunatatirea memoriei. Rezultatele obtinute prin studii amanuntite au facut ca aceste vitamine sa fie incluse si in cele mai bune suplimente pentru creier. Exista o legatura puternica intre antioxidanti si memorie deoarece aceste vitamine pot stopa daunele pe care dadicalii liberi le provoaca. Radicalii liberi introdusi in organism au tot potentialul de a leza modul in care neuronii functioneaza si de aceea pot perturba memoria. Specialistii recomanda ca dieta sa fie zilnic suplimentata cu antioxidanti.

Acizi grasi Omega 3 pentru o memorie perfecta la orice varsta

Chiar daca acesti acizi nu sunt chiar vitamine, ei reprezinta compusi importanti care au rolul de a ajuta la imbunatatirea eficienta a memoriei si la buna functionare a creierului. Studiile au descoperit foarte multe avantaje ale acestor acizi si de aceea, specialistii le recomanda in prezent pentru o memorie mai buna. Acestia sunt acum inclusi si in vitamine pentru creier pentru adulti alaturi de alti compusi la fel de benefici pentru sanatatea creierului, dar si pentru imbunatatirea memoriei de lunga durata.

Daca vrei sa obtii cele mai bune suplimente pentru creier comanda Spilcuta de 380mg si bucura-te de avantajele oferite de un produs complex, bazat pe compusi naturali si pe un cumul de vitamine si minerale care sa te ajute sa ai o memorie foarte buna, indiferent de varsta.

Leave a Reply