Ce trebuie sa stii despre activitatile de dezvoltare personala pentru copii cu Vasile Cristina

Activitatile de dezvoltare personala pentru copii propuse de consilierul Vasile Cristina in cadrul cursurilor pe care le tine sunt menite sa-i ajute pe acestia sa ajunga sa se cunoasca cat mai bine pe ei insisi si sa stie cum sa valorifice fiecare aptitudine si calitate pe care o detin. Daca tie si copilului tau va surade aceasta idee, intra pe site si alege dintre serviciile propuse cel pe care il considerati ca este cel mai potrivit in situatia voastra.

De-a lungul cursurilor de dezvoltare personala pentru copii, juniorul tau va avea ocazia sa se intalneasca cu mai multi copii de varsta lui, va invata despre prietenie si cum sa o pretuiasca si sa o pastreze. Asta daca optezi pentru sedintele de grup, care este format din maxim 8 persoane. Daca va aflati intr-un moment in care este paralizat doar la gandul de a se intalni cu altii, poate ca ar fi mai bine sa programati cateva sedinte individuale inainte. Va avea timp sa depaseasca aceasta timiditate, dar si alte frici, cautand mai intai cauza lor si apoi invatand cum sa le gestioneze. Poti apela la Vasile Cristina pentru a afla mai multe despre activitatile de dezvoltare personala pentru copii.

Dezvoltarea personala pentru copii este un concept destul de nou si, uneori, unii parinti nu stiu cum sa reactioneze cand aud despre el. Acest lucru vine din cauza ca au fost crescuti intr-un mediu ostil sau inchis catre noutate. Insa, din dragostea pentru copiii lor si datorita faptului ca vor ce e mai bine pentru ei, sunt tot mai dispusi sa le ofere sedintele de consiliere pentru copii celor mici pentru ca isi dau seama ca ei nu au resursele necesare pentru a-i creste diferit fata de cum au fost crescuti ei. Activitatile de dezvoltare personala pentru copii chiar pot fi solutia!

Prin intermediul atelierelor pentru dezvoltare personala pentru copii acestia vor putea sa isi dezvolte si sa isi mentina la un nivel adecvat varstei lor stima de sine si, in acelasi timp, vor invata sa isi dezvolte inteligenta emotionala, aspect foarte important in viata fiecaruia dintre noi.

Aici vor avea activitati de dezvoltare personala pentru copii precum desenul, modelajul, dansul sau teatrul. Acesta din urma ajuta enorm in diminuarea timiditatii si a fricii de a fi in centrul atentiei. Cei mici vor reusi sa devina mai siguri pe ei si sa isi spuna punctul de vedere intr-o maniera constructiva si prietenoasa, lucru care este musai necesar in societatea actuala care este din ce in ce mai tensionata.

Asadar, adu-ti micutul sa desfasoare activitati de dezvoltare personala pentru copii cu Vasile Cristina pentru a-l ajuta sa devina o persoana echilibrata si fericita, care stie cum sa se exprime si sa isi gestioneze trairile astfel incat sa faca fata situatiilor stresante.

Leave a Reply