Câteva afecțiuni care pot fi remediate în Clinica de Recuperare Medicală MovKinetic

Vă confruntați cu probleme fizice și vreți să scăpați cât mai repede de ele? Vă recomandăm serviciile clinicii de fizioterapie din București, de la MovKinetic. Aici veți găsi doar medici care știu ce au de făcut pentru a vă reda starea de bine de care aveți nevoie, indiferent de vârsta pe care ați avea-o. Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă face să vă simțiți excelent.

Spre exemplu, durerea cronică afectează multe persoane atât la locul de muncă, cât și în timpul liber, mai ales dacă este prezentă constant, aceasta are impact asupra calității vieții de familie și duce uneori la izolare.

Evident, există mai multe cauze pot sta la baza durerii cronice, însă atât fizioterapia, cât și kinetoterapia sunt eficiente în ceea ce privește ameliorarea durerii atunci când aceasta este legată de o postură proastă, tensiune musculară, slăbiciune sau executarea necorespunzătoare a anumitor mișcări.

O evaluare amănunțită va permite profesionistului în fizioterapie să dezvolte un plan de tratament adecvat și personalizat pentru a ajuta clientul să-și controleze durerea și să aibă chiar o calitate mai bună a vieții.

Durerile de spate, cele care ne creeză un coșmar

Durerea de spate afectează calitatea vieții multora dintre noi. Cu debut brusc sau pas cu pas, acestea pot restricționa practicarea anumitor activități ale vieții cotidiene acasă, la serviciu sau în timpul liber. Cauzele sunt variate, iar simptomele resimțite sunt multiple: dureri semnificative la spate și picioare, amorțeală la membrele inferioare, slăbiciune la nivelul picioarelor și trunchiului, pierderea sensibilității etc.

Profesioniștii în fizioterapie de la MovKinetic au cunoștințele și expertiza necesare pentru a evalua problema și a identifica cauza, în vederea stabilirii unui plan de tratament adaptat fiecărui individ.

Kinetoterapia și fizioterapia în clinica noastră de recuperare medicală contribuie la redarea stării de bine pe care este necesar să o aveți. În primul rând, acestea înmoaie țesuturile și mușchii, ameliorează tensiunea, calmează durerea, întărește și îmbunătățește controlul mușchilor spatelui pentru a-și recăpăta mobilitatea fizică deplină.

Prin urmare, mai multe patologii sau leziuni ale spatelui pot fi tratate eficient cu câteva ședințe de fizioterapie, printre care entorse lombare, hernie de disc, instabilitate vertebrală, scolioză, fractură vertebrală etc.

În cele din urmă, problemele cu spatele pot determina chiar pierderea echilibrului, lucru care afectează multe persoane, de obicei, cele în vârstă, și poate duce la căderi de-a dreptul periculoase.

Procesele normale de îmbătrânire duc la scăderea funcționării mai multor sisteme esențiale pentru menținerea echilibrului, printre care și sistemul vizual. În plus, anumite leziuni pot fi sursa de slăbiciune sau lipsă de control la nivelul picioarelor, ducând chiar la pierderea echilibrului.

Astfel, dacă doriți să beneficiați de câteva ședințe de refacere în clinica noastră de fizioterapie din București, vă așteptăm cu o programare!

Leave a Reply