Castiga mai mult spatiu in masina ta

Orice sofer a avut la un moment dat cel putin un moment in care a avut nevoie sa transporte lucruri ceva mai voluminoase decat portbagajul masinii. De multe ori te-ai confruntat cu capacitatea masinii de a putea fi configurata pentru un transport mai eficient al bagajelor de diverse tipuri. Drept urmare trebuie sa gasesti o solutie. Pentru a evita situatiile in care un portbagaj se dovedeste a fi neincapator pentru nevoile tale reale sau ale familiei, trebuie gasita o solutie pentru achizitionarea unor accesorii auto potrivite pentru ceea ce ai tu nevoie.

In sprijinul tau si al nevoilor tale si ale familiei tale au gasit reprezentantii Tecnolam varianta unor accesorii potrivite, respectiv barele transversale cu care vei putea realiza un suport pentru portbagaj.

Pentru a intelege cat mai bine necesitatea unui astfel de accesoriu, cei de la Tecnolam au gasit cateva motive pentru care sa apelezi la aceasta varianta.

In primul rand, barele transversale au o versatilitatea foarte mare, deoarece pot fi fixate si montate pe mai multe tipuri de autoturisme, atata timp cat exista compatibilitate. Ca urmare, nu esti constrans ca trebuie sa pleci in vacanta ta, o poti folosi foarte simplu pe cea a sotiei sau a unui prieten.

Poate ai impresia ca barele transversale se monteaza foarte greu, insa, este gresit ceea ce gandesti, deoarece un set normal de bare se va instala foarte usor in maxim 5 minute.

Specialistii de la Tecnolam iti spun 100% ca barele transversale te vor ajuta in mai multe situatii. Una dintre aceste situatii poate fi cea in care vrei sa mergi in vacanta pentru o perioada mai lunga de timp, iar bagajele vor fi automat, mai multe. Astfel, vei lua o cutie portbagaj, iar aceasta se va putea monta foarte usor pe suportul pentru portbagaj pe care l-ai facut cu ajutorul barelor transversale.

Pe de alta parte, poate faci parte din categoria persoanelor iubitoare de ciclism si stai departe de oras. Si ce poate fi mai simplu decat sa-ti montezi barele transversale?  Sau poate esti un impatimit al sporturilor nautice sau al sporturilor de iarna? Sa investesti intr-un suport pentru portbagaj, poate fi o idee care ti se pare costisitoare, dar in timp, investitia se va amortiza si in plus, vei scapa de multe griji cu privire la transportul bagajelor.

In concluzie, barele transversale pentru suport de portbagaj sunt o solutie eficienta pentru orice sofer care calatoreste. Fie ca mergi des in concedii sau pur si simplu ai nevoie sa transporti mai multe lucruri dupa tine, barele transversale sunt cea mai la indemana si cea mai buna solutie.

Asa ca, daca ai constientizat aceste motive vei intelege mai bine de ce un set de bare transversale este o alegere potrivita.

Leave a Reply