Cărți de vizita în București

Agrafa Print s-a lansat ca că marca distinctă de agenția din care făcea parte până în punctul respectiv în urmă cu 17 ani. Acest lucru a fost posibil datorită rapidității cu care evoluau lucrurile în agenție, dar și a numărului în creștere de comenzi ce vizau sfera printurilor digitale. Date fiind aceste aspecte, a fost nevoie de configurarea unui nou departament care să preia și să onoreze comenzi strict ce țin de această latură, cumulare lor cu toate celelalte departamente nemaifiind posibilă.

Cărți de vizită carton standard 85 x 55 mm (landscape)

Diversitate pe toate planurile

Totodată, pentru a putea rămâne relevanți pe piață, ne-am lărgit semnificativ aria de produse promoționale. Ne-am adaptat constant trendurilor, dar și cerințelor sau sfaturilor clienților și ne-am dorit ca imaginația și creativitatea să nu fie limitate din cauza unor lipsuri de natură tehnică. În acest sens, am investit constant în echipamente și aparatură de ultima generație în așa fel încât să putem onora orice comandă, indiferent de natura și complexitatea ei.

În prezent, imprimăm, creăm și gravăm cărți de vizită București Agrafa pe diverse materiale, de la hârtie, carton, textile, la plastic, metal sau chiar lemn și plută. Le oferim clienților posibilitatea de a-și personaliza cărțile de vizită în funcție de preferințele proprii, astfel încât pot oscila între diverse opțiuni până în punctul în care reușesc să obțină varianta cea mai potrivită pentru afacerea lor. De asemenea, le asigură și opțiunea prin care aceștia pot realiza propria grafică a modelului pe care și-l doresc imprimat pe produsul final. Odată realizată, aceasta este încărcată pe site, ca una dintre etapele procesului de configurare a produsului, iar noi o vom utiliza în momentul în care vom realiza comanda. Tot din acest proces de configurare fac parte și diferite opțiuni în ceea ce privește:

– formatul pe care să îl aibă cartea de vizită: portrait sau landscape;

– modalitatea de tipărire: doar față sau față-verso;

– materialul din care să fie realizat suportul: carton digi super white, carton dublu cretat mat sau carton dublu cretat lucios; hârtie mată sau lucioasă; plută; lemn sau altă opțiune sugerată de client;

– operațiuni suplimentare de finisare: opțiuni de plastifiere: mată, lucioasă, soft touch; opțiuni de laminare: mată sau lucioasă; opțiuni de decupare prin laser; gravură; elemente realizate în relief; ștanțare; etc.

În momentul în care au fost stabilite toate aceste detalii se poate genera automat prețul integral al comenzii, care poate varia și în funcție de numărul de bucăți solicitate. Pentru a putea plasa o comandă, însă, punctul de plecare este de 100 de minim bucăți din aceeași categorie. Astfel că, cât este mai mare numărul de bucăți solicitat, cu atât scade prețul unitar. Pentru comenzi ce depășesc pragul de 60 de Euro, asigurăm și transport gratuit, oriunde în țară, în termen de aproximativ 24-48 de ore.

Leave a Reply