Care sunt avantajele pe care e poseda pardoseala din vinil?

Alegerea variantei ideale de podea in conformitate cu natura spatiului in care urmeaza sa fie amplasata si cu nevoile acestuia, poate fi un proces foarte dificil. Acest lucru se datoreaza multitudinii de modele disponibile pe piata. Astfel, pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie, trebuie sa fii bine informat cu privire la caracteristicile particulare ale fiecarui model. Parchetul din vinil este considerat a fi una dintre cele mai avantajoase variante existente, data fiind calitatea inalta oferita in schimbul unor costuri rentabile. Comanda online pardoseala din vinil si beneficiezi de cele mai avantajoase oferte de la Adfin.

Se diferentiaza prin rezistenta sporita in fata tuturor tipurilor de uzura

Cea mai importanta calitate de care dispune parchetul din vinil este reprezentata de felul in care rezista in fata amenintarilor externe, precum socuri, zgarieturi, temperaturi ridicate, umiditate si trafic intens. Dat fiind acest lucru, este ideal pentru amenajarea tuturor spatiilor in care este nevoie de o astfel de podea, de la locuinte proprii, la zone comerciale sau chiar industriale.

Preturile sunt cu mult mai avantajoase fata de tipurile clasice de parchet

De asemenea, dat fiind faptul ca lemnul masiv este inlocuit de variante straturi multiple de nisip de cuart, plastifianti sau polivinil, costurile de productie sunt cu mult reduse. Din acest motiv si pretul de vanzare stabilit va fi mai mic, in ciuda calitatii superioare a produsului finit.

Este ideala pentru spatiile de mare intindere

Dat fiind raportul calitate-pret, pardoselile de vinil sunt foarte potrivite pentru a fi amplasate chiar si in spatii comerciale, unde sunt expuse la trafic intens. Sunt un model care cu greu vor scoate la iveala urme de uzura, astfel ca isi va pastra aspectul placut pentru foarte mult timp.

In consecinta, acest tip de podea va indeplini cu succes atat exigente de natura functionala, cat si estetica. Imbina cu succes elemente clasice cu tehnici moderne, rezultand o varianta unica, foarte aspectuoasa, care confera eleganta si bun gust fiecarui spatiu in care este prezenta.

De ce sa alegi sa cumperi de la Adfin?

Aceasta companie a reusit sa castige o importanta semnificativa pe piata datorita catorva aspecte de baza, care le domina activitatea.

Profesionalism la cel mai inalt nivel

Dat fiind faptul ca sunt o companie care activeaza pe sectorul mediu si de lux, pe langa calitatea produselor oferite, si prestarea serviciilor trebuie sa se ridice la aceleasi standarde.

Experienta vasta in domeniu

De peste 21 de ani ofera servicii de calitate in domeniu, timp in care au reusit sa contureze o reputatie pozitiva in randul vechilor si potentialilor clienti.

Colaborari cu distribuitori de renume

Furnizorii care sunt responsabili de realizarea pardoselilor de vinil si nu numai s-au consacrat ca fiind lideri pe piata si acest lucru se reflecta cu desavarsire in calitatea oferita.

Leave a Reply