Biroul cadastru iti ofera toate actele de care ai nevoie pentru a intra in legalitate

Cu siguranta v-ati aflat in situatia in care ati vrut sa instrainati o proprietate imobiliara si v-ati trezit ca aveti de facut o multime de acte, de mers pe la diverse autoritati publice ca sa faceti un dosar complet al proprietatii detinute. E o masura de siguranta si obligatorie pentru orice proprietar care vrea sa vanda o locuinta si sa ii schimbe destinatia, mai ales ca fiecare proprietate in parte s-ar putea sa aiba alte particularitati. Schimbarile facute la nivelul locuintei, demolarea ei, modificarea completa a acesteia va impune mereu si trecerea pe la un birou cadastru in Bucuresti pentru a obtine actele de cadastru necesare.

Cadastrul este un registru mare in care sunt evidentiate toate bunurile imobiliare, intr-un act cadastral vezi in mod obiectiv realitatea din teren, orice schimbari apar pe parcurs sunt reflectate in cadastru. Daca nu avem imobilul in cartea funciara avem nevoie de cadastru, daca demolam, consturim imobil nou, avem nevoie de cadastru, la fel de bine trebuie sa il obtinem de la un biroucadastru in Bucuresti apare apartamentarea sau schimbarea destinatiei locuintei, a constructiei. Chiar daca exista inscriere in carte funciara, imobilul nu apare automat si la nivelul cadastrului, deci vom avea nevoie de acte doveditoare. Se masoara, de descrie, se inregistreaza, se identifica imobilele pentru cadastru, apar planurile cadastrale si hartile, si de abia la final avem si cadastrul.

Obtinerea cadastrului pentru imobil este anevoioasa, obtinem acte pentru cadastru, mergem la experti si masuram cu ei, completam cereri tip, intocmim dosare cu documente tehnice, juruidice, le depunem, asteptam verificarile tehnice. Cand dosarul e gata se preda proprietarului si cadastrul este gata de folosire. Actele pentru cadastru sunt destul de putine, actul de identitate e necesar, in copii, actele de proprietate ale imobilului, copii legalizate, cereri tip completate si semnate, declaratii legate de limitele proprietatii, certificale fiscale de la autoritatile imputernicite sa le elibereze.

Cadastrul se repeta ori de cate ori apar modificari majore sau se reconstruieste, apar schimbari notabile, cadastrul in sine are o dinamica foarte mare, lucrurile se modifica in timp in functie de ce se intampla cu respectivele constructii trecute deja in cadastru.

Sunt lucruri complicate pe care nu le intelege oricine, de aceea trebuie sa mergem la firme specializate, cu experienta mare in domeniu, care sa ne ajute cu actele pentru cadastru, dar sa ne si explice fiecare etapa a procesului de obtinere a acestora. E suficient sa discutam cu expertii firmelor de cadastru pentru a avea in cel mai scurt timp tot ce ne trebuie pentru a putea desfasura activitatile dorite legate de o anumite cladire, de un imobil.

Birourile de cadastru lucreaza cu cei mai buni specialisti din domeniu si ofera de fiecare data servicii premium la tarife pentru orice buget, adaptate nevoilor fiecarui proprietar de imobil care are nevoie de cadastru. Asadar, nu are rost sa va stresati inutil in legatura cu actele cadastrale, o simpla discutie poate rezolva toate problemele, fara prea multa alergatura si in cele mai bune conditii.

Leave a Reply