Auto Cobălcescu – dealer mașini Renault

Dealer mașini Renault, Auto Cobălcescu domină piața automobilelor din România, oferind o gamă foarte variată de modele:

MEGANE

Tehnologiile de ultima ora, finisajele de calitate, formele elegante, dar și gradul ridicat de confort pe care îl oferă, fac ca acest model să rămână în topul preferințelor șoferilor care apelează la serviciile unui dealer mașini Renault. Liniile armonioase oferă un design dinamic și un plus de rafinament și elegantă, specifice stilului franțuzesc.

Megane Sedan

MEGANE Estate

La fel de dinamic, atrăgător și confortabil, dar mult mai spațios, vă permite să depozitați și să transportați orice, adaptându-se cu ușurință fiecărui mediu în care este expus.

MEGANE Sedan

Elegant și impunător în același timp, cucerește orice șosea. Aspectul conturat de toate detaliile bine alese conferă șansa de a călători accesibil și cu stil. Elementele cromate și luminile cu tehnologie LED, fac din acest model o prezența care cu greu trece neobservată în trafic.

CLIO

Cu un design seducător, profil dinamic și dotat cu tehnologie de ultima generație, devine motivul pentru care îți vei dori să călătorești mai des. Atrage prin aspectul elegant, în timp ce asigură tot confortul necesar în cele mai lungi călătorii.

CAPTUR

Un SUV impunător, confortabil, cu un design unic, cu interior seducător și exterior dovedește este partenerul ideal de drum. Descoperă plăcerea de a conduce într-un habitaclu adaptat dorințelor tale.

KADJAR

Trăiește aventură la cele mai înalte cote cu un SUV cu personalitate care se adaptează oricărei destinații. Sportivitate la exterior și elegantă la interior prin detalii rafinate și inserții de piele pe care le posedă acest model.

TALISMAN

Îmbină perfect elegantă design-ului interior cu silueta impunătoare și detaliile impunătoare ale caroseriei. Prin tehnologii precum farurile LED Matrix Vision sau sisteme de asistență pentru șofer facilitează experiență șofatului în zone aglomerate sau la drumuri lungi. Este o berlină cu forme atractive care aduce o notă de sportivitate în segmentul din care face parte.

KANGOO

Este definiția mașinii practice. Oferă mai mult spațiu, mai mult confort dar și dorința mai mare de călătorie cu întreagă familie. Puteți profită de multiplele spații de depozitare de care dispune și să porniți în noi aventuri. Este combinația perfectă între util și plăcut: portbagaj imens și un habitaclu cu un design care cu siguranță depășește așteptările.

KOLEOS

impresionează prin puterea cu care domină orice călătorie, făcând față oricărei provocări. Este un model rafinat datorită detaliilor elegante și materialelor de calitate utilizate la interior și unul puternic la exterior prin elementele care evidențiază structura impunătoare.

TRAFIC Combi

Destinat activităților de zi cu zi, este un model cu un design original și inteligent. Se potrivește tuturor nevoilor, fiind extrem confortabil și spațios. Este totodată echipat cu numeroase spații de depozitare, faruri LED, dar și un interior elegant, fiind perfect pentru călătoriile în familie.

Leave a Reply