Asigura sanatatea familiei tale cu celulele stem

In lupta cu bolile, de cele mai multe ori cautam ajutor din exterior si nu ne dam seama ca de multe ori, solutiile se afla chiar in interiorul propriului nostru organism. Celulele stem sunt una dintre cele mai valoroase resurse pe care ni le ofera corpul uman si sunt folosite in tratarea unei game largi de afectiuni severe, acute sau cronice, precum diabetul, cancerul, bolile Alzheimer, Parkinson, dar si in tratamente revolutionare de infrumusetare.

Recoltarea de celule stem a luat un avant foarte mare in ultimii ani, iar progresele medicale au ajuns in stadiul in care se pot recoltare celule stem de la bebelusi, crescand astfel foarte mult, sansele de aplicare a tratamentelor la maturitate.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca celulele stem au o capacitate unica de a se transforma intr-o varietate de celule diferentiate si pot astfel sa ajute la refacerea tesuturilor afectate din diferite organe si sa sprijine regenerarea corpului nostru. Celulele stem sunt recoltate din sangele si tesutul cordonului ombilical al bebelusului, imediat dupa nastere.

Celulele stem recoltate de la bebelusi sunt obtinute prin intermediul unei proceduri simple si nedureroase, deci prin recoltare din cordonul ombilical, apoi sunt stocate in cadrul unei banci de celule stem pana la maturitate. Aici trebuie tinut cont de faptul ca banca unde trebuie depozitate celulele stem trebuie sa fie acreditata de Agentia Nationala pentru Transplant si sa respecte toate normativele Comisiei Europene. In acest sens, va recomandam sa apelati cu toata incredera la Stem Sure, prima banca, care din 2009 le ofera parintilor servicii medicale la standarde europene in domeniul recoltarii celulelor stem. Astfel, oricand va fi nevoie, celulele stem vor putea fi folosite in tratarea unui numar mare de boli ale sangelui, ca diabetul tip 1, anemia aplastica, atacul ischemic, bolile autoimmune sau leziuni ale coloanei vertebrale, dar si in medicina regenerative, in caz de infarct miocardic sau de leziuni, pentru regenerarea oaselor, a tesuturilor sau a parului.

Celulele stem stau la baza unui domeniu cu un potential foarte mare de extindere si perfectionare, iar lista cu aplicatii medicale se completeaza de la o zi la alta. Tot ce trebuie sa facem este sa ne asiguram ca stocam din timp aceste resurse valoroase, pentru a putea profita de tratamentele nou aparute din clipa in care avem nevoie.

Tu ai apelat pana acum la recoltarea de celule stem, pentru tine sau pentru copilul tau? Vrei sa stii ce pasi trebuie urmati in caz ca ai nevoie de ele? Atunci contacteaza cu incredere Stem Sure.

Daca vrei sa sti pret recoltare celule stem, specialistii Stem Sure vor raspunde tuturor intrebarilor tale si iti vor oferi consultanta gratuita astfel incat sa iei cea mai buna decizie pentru tine si copilul tau.

Leave a Reply