Alege sa te rasfeti la Casa Jad Boutique

Jadul este un mineral, originar din China, care alaturi de alte minerale aduce bucurie si longevitate, astfel ca cei care vor apela la varianta patului cu pietre de jad si turmalina vor avea doar de castigat. Pe de alta parte se spune ca jadul te protejeaza impotriva relelor, mentine starea de sanatate si frumusetea si chiar intinereste. Jadul este o piatra semipretioasa de culoare alb-verzui pana la verde inchis si care are in componenta calciu si magneziu, doi compusi care de multe ori ne lipsesc din organism si suntem nevoiti sa ii consumam sub forma suplimentelor alimentare.

Pentru a putea testa acum beneficiile unui pat cu pietre jad si turmalina este suficient sa iti faci programare la Casa Jad Boutique si veti obtine multe beneficii. Aici, oricine se poate bucura de masajul cu pietre de jad incalzite. Sunt noua grupuri de role de jad pentru efecte maxime, care ajung la temperature de pana la 70 de grade Celsius pentru a se putea face un transfer eficient de caldura catre punctele sensibile din coloanal. Patul este acoperit cu o husa din piele, si in plus, mai are si pietre de turmalina care sunt lipite pe protectia acestuia, pietre ce ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui. In plus, patul mai are si doua proiectoare externe cu pietre de jad care se pot pune pe gat sau pe burta.

Sedintele pe care le puteti face la Casa Jad Boutique sunt atat de eficiente, astfel incat numai dupa cateva sedinte se poate scapa de durerile de spate care sunt cauzate de intinderea musculara. Mai mult decat atat, persoanele care au probleme cu somnul isi pot remedia aceasta problema.

Printre motivele care va pot determina sa optati pentru Casa Jad Boutique se regaseste prilejul de a te bucura de o ora de rasfat intr-o atmosfera placuta cat si informatii despre toate tipurile de masaj ce sunt benefice pentru sanatate.

Cert este faptul ca, indiferent care ar fi motivele pentru care veti opta pentru Casa Jad Boutique, veti avea multe alte beneficii pe care le puteti descoperi la fata locului. Masajul therapeutic cu pietre de jad este recomandat pentru persoanele care sufera de cifoza, scolioza, spondiloza, imbunatatirea posturii spatelui. Si daca tot am amintit de dureri de spate, cine nu petrece mult timp pe scaun in fata computerului si ar avea nevoie de un masaj?

Va asteptam la Casa Jad Boutique, unde veti fi intampinate de o atmosfera placuta, calda si linistitoare. Vezi reusi sa plecati de aici cu o mare doza de energie si optimism, iar caldura pietrelor o veti resimti multe ore dupa sedinta.

Accesati www.casajadboutique.ro si programati-va acum!

Leave a Reply