Ai nevoie de covoare pentru spital?

Orice unitate alimentara, restaurant, institutie, clinica medicala, laborator sau salon de infrumusetare, unde dezinfectia este mai mult decat obligatorie, ar trebui sa foloseasca covorase dezinfectante speciale, care sa ofere protectie atat angajatilor, cat si celor care le trec pragul, clienti, pacienti sau parteneri.

Printre principalele masuri de protectie se numara masca medicinala, spalarea si dezinfectarea mainilor si a suprafetelor, dar nu singurele. Asa cum specificam anterior, covoarele dezinfectante au un rol aparte in protectie.

Covorasele antibacteriene sunt indispensabile in spatii industriale, cabinete medicale, clinici, spitale, scoli, gradinite sau zone din industria alimentara, cum ar fi la trecerea in zone frigorifice, pline cu alimente. Scopul acestor covorase este de a retine bacteriile si microbii. Aceste tipuri de covoare sunt tratate special astfel incat sa poata asigura o igienizare profesionala a spatiilor unde sunt utilizate.

Pentru ca este important sa asiguram sanatatea atat a angajatilor, cat si a pacientilor sau a clientilor este primordial sa achizitionam covorase dezinfectante care sa respecte normele de igiena. Este important sa facem achizitii de la distribuitori autorizati care sa ne asigure protectia de care atata nevoie avem fiecare dintre noi.

Nu traim intr-un mediu curat si ferit de bacterii. De aceea, atat in special in spitale, cat si in spatii in care se pregatesc alimente sau se depoziteaza diferite produse de origine vegetala sau animala, trebuie sa luam toate masurile de precautie pentru a evita contaminari ce pot duce la imbolnaviri serioase. Tocmai din acest motiv, comanda covoare dezinfectante pentru spitale de la MLM Medical, distribuitorul de consumabile medicale care pune pret pe calitatea produselor, actul medical si sanatatea tuturor, indiferent ca este medic, pacient sau angajat din domeniul alimentar.

Asadar, toti acestia trebuie sa faca tot posibilul sa asigure o igiena etrem de ridicata. Astfel, folosirea unor covoare profesionale de tip dezinfectant este mai mult decat necesara. Acestea pot fi achizitionate cu usurinta de pe magazinul online www.mlm-medical.ro, ce comercializeaza o gama diversificata de astfel de produse.

Covorasele decontaminare de la MLM Medical curata si dezinfecteaza si sunt recomandate sa fie folosite la intrarea in toate locurile unde este necesar un grad inalt de igiena.

In concluzie, indiferent de tipul de spatiu in care sunt folosite, covorasele dezinfectante de la MLM Medical raspund tuturor necesitatilor de curatenie si igiena, imbinand astfel un design placut, cu utilitatea si calitatea.

Toate covorasele dezinfectante de la MLM Medical sunt potrivite si pentru spatiile de locuit, dar in special pentru activitati din zona HoReCa, din industria medicala, unitati de invatamant, cladiri administrative, banci, unitati medicale si farmacii, sectii de politie, unitati militare sau de pompieri, metrou, gari, autogari, aeroporturi. Covorasele de decontaminare au fost concepute sa fie eficiente pentru spatiile cu trafic intens, unde riscul de raspandire al bolilor este mai ridicat.

Leave a Reply