Ai grija de locuinta ta prin incheierea unei polite de asigurare

Ti-ai cumparat recent o locuinta? De ce nu ai incheia o polita de asigurare facultativa pentru locuinta de la cei mai buni in domeniu, respectiv TCV? A incheia un astfel de act este o dovada in plus de responsabilitate a fiecaruia dintre noi, mai ales daca tinem cont si de fenomenele meteo extreme si catastrofele naturale care au loc tot mai des. La acestea putem aduce si actele de iresponsabilitate ale unor posibili chiriasi, daca ne gandim sa inchiriem locuinta respectiva,  prin diferitele evenimente nefericite care pot avea loc precum incendii, explozii sau chiar inundatii de la o conducta.

Pe piata asigurarilor exista doua tipuri de asigurari pentru locuinta, obligatorie sau facultativa. Asigurarea obligatorie a locuintei se incheie pentru riscuri majore, cum ar fi catastrofele naturale, cutremurele, inundatiile naturale si alunecarile de teren. Acest tip de asigurare nu va acoperi nici un fel de paguba care va fi produsa de mana omului. In acest caz ne referim la incendii, inundatii care nu sunt din cauze naturale sau chiar furturi.

Pretul asigurarii facultative de locuinta oferite de TCV reprezinta un procent din suma asigurata si include toate riscurile care nu sunt incluse in polita de asigurare obligatorie.

In cazul producerii unor incidente, cu ajutorul politei de asigurare facultative se pot recupera sumele necesare acoperirii pagubelor. Mai mult decat atat, in cazul in care se va solicita un credit bancar si se va garanta cu locuinta, va fi mai mult decat necesara incheierea unei polite de asigurare facultativa. Din toate aceste motive este de preferat sa apelati la experti in domeniu, pentru ca doar cei de la TCV vor putea oferi cele mai avantajoase polite de pe piata, de la mai multi asiguratori.

Avand in vedere ca pe piata exista mai multi asiguratori care ofera astfel de polite facultative, pretul unei asigurari nu mai este la fel de mare ca acum cativa ani. Si tot pentru a fi cat mai aproape de clienti, TCV ofera diferite variante de asigurari, inclusiv variante care sa cuprinda si alte clauze, cum ar fi protectia tertelor persoane care pot fi afectate de diferite daune.

Analizand toate aspectele este de preferat sa alegem o asigurare de locuinta completa care sa acopere orice risc, insa, daca bugetul pe care il alocam nu este unul foarte mare, la TCV exista posibilitatea de a renunta sa acoperim anumite riscuri, astfel ca si pretul asigurarii facultative pentru casa va scadea.

Totodata este bine de stiut ca o polita de asigurare facultativa nu poate sa cuprinda riscuri precum starile exceptionale, confiscari, exproprieri, infestari radioactive, contaminari.

Cu toate acestea, este de preferat sa va asigurati locuinta si bunurile, iar pentru a incheia cea mai avantajoasa polita va asteptam pe www.tcv.com.ro.

Leave a Reply