Actualizarea unui PFA – cine ne ajuta

Adaptabilitatea unui business

Schimbarile sunt cele care ofera dinamica afacerii dumneavoastra si tot ele reprezinta cheia succesului si a dezvoltarii, fie ca vorbim despre actualizarea domeniului de activitate sau de cea a spatiului de lucru. Prin intermediul companiei noastre, modificarile unui PFA sunt mai usoare ca niciodata, astfel incat acestea se pot realiza exclusiv online.

La distanta de cateva click-uri se afla toate schimbarile pe care doriti sa le aduceti PFA-ului dumneavoastra, iar acestea reprezinta una dintre calitatile esentiale ale unui intreprinzator. Poate ca specificul initial al afacerii nu a fost intocmai cel dorit sau din contra, se bucura de atat de mult succes, incat necesita actualizari privind extinderea acestuia. Incubatorul de Afaceri va poate ajuta sa inlocuiti sau sa adaugati coduri CAEN in functie de nevoia PFA-ului dumneavoastra. 

Reinventarea sau radierea

Modificarile PFA-ului pot fi solutionate intr-un timp foarte scurt, departe de muntii de maculatura si pot reprezenta un nou inceput pentru afacerea dumneavoastra. Cateodata se intampla sa fie nevoie de putin timp de gandire, sa priviti din perspectiva asupra afacerii, sa va permiteti sa uitati de ANAF pentru un moment si sa incercati sa analizati viitoarele oportunitati. Pentru a face toate acestea, compania noastra va poate ajuta sa intrerupeti temporal activitatea pentru o perioada de maximum 3 ani, timp in care va puteti hotari asupra viitoarei modificari pentru PFA-ul dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa reluati activitatea, cererea o puteti depune online, pe pagina noastra, iar noi va vom facilita reinceperea activitatii intr-un timp cat se poate de scurt. Renuntarea la regimul derogatoriu al suspendarii activitatii poate incepe totodata cu alte modificari ale PFA-ului dumneavoastra: un nou inceput – un nou sediu – o noua activitate. Cu ajutorul nostru, aveti toate sansele sa va reinventati afacerea in functie de noua viziune asupra pietei de desfacere, doar prin intermediul unor demersuri simplificate si reduse privind numarul si costurile.

Daca dupa cei 3 ani de suspendare a activitatii, simtiti ca este momentul sa puneti capat afacerii dumneavoastra, Incubatorul de Afaceri va ajuta sa o radiati in doar cateva zile. Astfel, drumurile inutile si cozile pline de stres de la Registrul Comertului sunt reduse la o apasare de buton.

Solutii pentru demersuri de orice fel

In cazul in care printre modificarile unui PFA prezentate mai sus nu se afla si cele dorite de dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti un email, sa ne contactati la numarul de telefon sau sa completati online formularul nostru de contact. Dorim sa raspundem nevoilor afacerii dumneavoastra cat mai eficient si sa gasim solutii pentru demersurile de orice fel, astfel incat sa va puteti bucura de o experienta completa privind dezvoltarea intreprinderii dumneavoastra.

Leave a Reply