An de an, numărul consumatorilor care se confruntă cu dificultăți periodice de alimentare cu energie și întreruperi în timpul iernii crește. Deși astfel de probleme tind să dureze puțin timp și reprezintă o mică amenințare în orașe, ele se pot dovedi a fi o problemă majoră pentru oamenii care trăiesc la țară. Totuși, asigurarea faptului că ansamblul în care locuim are acces neîntrerupt la curent este de mare importanță pentru confortul și siguranța noastră. Având în vedere acest lucru, investiția într-un UPS pentru centrală potrivit care ne va satisface nevoile în momente critice este o idee pe care merită să o luăm în considerare.

Pe măsură ce tehnologia progresează, devenim din ce în ce mai dependenți de funcționarea eficientă a rețelei electrice. Defecțiunile temporare ale rețelei electrice sunt deosebit dificile pentru proprietarii de centrale de încălzire, șeminee de încălzire a apei și sisteme automate de management al încălzirii – instalații indispensabile pentru confortul uman, mai ales iarna. Proprietarii acestor tipuri de încălzire pot suferi ca urmare a consecințelor generate de întreruperile de curent. Componentele sistemelor de încălzire de uz casnic și ale sistemelor avansate de management al clădirilor nu trebuie doar să fie alimentate în permanență, dar sunt și foarte sensibile la orice interferențe în rețeaua electrică. Chiar dacă o întrerupere de curent este doar temporară, poate deteriora dispozitivele din casă, ducând la pierderi financiare semnificative.

Acestea au fost concepute în principal pentru a proteja echipamentele casnice împotriva pericolelor cauzate de funcționarea necorespunzătoare a rețelei electrice. Acestea protejează echipamentul conectat împotriva scăderilor de tensiune în rețea, elimină posibilitatea deteriorării cauzate de supratensiune în rețea și asigură că tensiunea de intrare este o undă sinusoidală. Astfel, aceste UPS pentru centrale sunt o alternativă mai eficientă și mai sigură la popularele generatoare de energie, care sunt mai greu de manevrat.

De asemenea, aceste UPS pentru centrală completează instalațiile de încălzire bazate pe încălzire pe gaz și diverse tipuri de centrale pe combustibil lichid sau pe combustibil solid. Dispozitivele UPS pentru centrală garantează că dispozitivele de încălzire vor continua să genereze căldură chiar și atunci când are loc o întrerupere de curent care poate paraliza funcționarea dispozitivelor protejate.

De ce să alegi un USP pentru centrală de la Globstar?

  • Sistemul Clear Digital asigură unda sinusoidală a tensiunii de ieșire, necesară funcționării celor mai sensibile dispozitive, precum pompele sau componentele electronice ale centralelor.
  • Durată extinsă de funcționare a bateriei – chiar și până la câteva ore în anumite cazuri
  • Timp de rezervă extra extins
  • Cool Battery Charging – pentru reîncărcare rapidă și eficientă a bateriei unității UPS și pentru o durată de funcționare îmbunătățită
  • Oprire de urgență – pentru deconectarea alimentării în situații de urgență, cum ar fi un incendiu
  • 24 de luni garanție – gamă completă de servicii post-garanție și asistență